Oprettet 13. september 2018

Labradoodle, hvalpe, 3 uger , salgklar 18/10/2018





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
2500 Valby



Annoncebeskrivelse

UPDATE: DER ER NU 1 HAN OG 2 TÆVER TILBAGE. Labradoodle hvalpe søger kærligt hjem. Henvendelse venligst udelukkende pr . telefon :-). Faderen er multigenerations Australsk labradoodle og vejer ca. 16 kg og er ca 50 cm høj. Moderen er en F2B labradoodle vægt ca 12 kg og højde ca.45 cm. Hans afkom er avlsbeskyttet og må ikke bruges til avl, og. bliver derfor solgt med kontrakt om alvsforbud. Super lækre hvalpe med den lækreste pels i smukke farver. Størrelsen er mellem.
Hvalpene opvokser i stuen og bliver på alle måder socialiseret så de bliver nogle fantastiske familiehunde. Labradoodle fælder ikke og er derfor allergi-venlige. Pelsen skal holdes, så man skal påregne
pelsarbejde. Man kan klippe pelsen i en længde der passer til hvor meget tid man vil bruge på pelspleje. Labradoodle er en super dejlig familiehund for mennesker, der kan lide at være sammen med deres hund og kan lide at gå ture.
De er meget samarbejdsvillige og knytter sig til deres familie, samtidig med at de er meget sociale med fremmede mennesker og andre dyr. Der er 2 skønne hanner og 5 tæver. De er alle meget flotte og har en fantastisk pels. Hvalpene vil selvfølgelig have fået ormekur, være chippet, vaccineret og have sundhedsbog fra dyrlægen inden de er rejseklar.
Første billede er hvalpene fra sidste kuld - dette kuld kommer til at ligene dem om et par uger. Sidste billede er dette kuld. Den voksne hvide hund er moderen. Den voksne røde er datter af den voksne hvide, og billedet hvor hun ligger med hvalpe er ligeledes fra sidste kuld. Så har i en ide og hvordan de kommer til at se ud :-) . De sælges kun til rette hjem. Henvendelse venligst udelukkende pr . telefon :-). UPDATE:DER ER NU 1 HANNER OG. 2 TÆVER TILBAGE.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;