Oprettet 12. september 2018 Føj til dine favoritter

Sunde/Smukke Leonberger hvalpe til salg

8400 Ebeltoft
Race
Race
Leonberger
Race
Leonberger
Alder
Alder
6 uger
Farve
Farve
Gul m sort maske
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. september 2018
Placering
Placering
8400 Ebeltoft
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Far: Leodania’s Winelord of Pomerol: Denne skønne Leonberger hanhund hedder Haddock blandt venner. Han har alt det, som vi mener, at en avlshan skal have, og vi er utrolige glade for at kunne parre ham med vores Nala. For hvalpene er virkelig skønne!
Pedigree:

HD: A
AD: 0
Tænder: Komplet, saksebid
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N
Højde: 80 cm
Vægt ca: 78 kg.

Mor: Leodania’s Fantastic! Ally. Nala blandt venner – er en bestemt dame, men på den blide måde. Hun er utroligt opmærksom på os, og hendes intelligens fejler bestemt ikke noget. Nala er vores ’alfa-tæve’, uden dog at være dominerende. Hun er simpelthen bare den tæve vi kender, med bedst overblik og overskud. Nala er løvegul, har en meget tyk og kraftig pels, uden krøl, god ryglinie og fine vinkler. Hun har en god bred brystkasse og lige ryglinie. Nala er en underskøn smukling. Kraftig, bredbrystet, med lige pels, sort maske, mandelformede øjne, højt satte ører. Hun er bedårende – Også i sin karakter. Hun elsker alt og alle, elsker godt menneske- og hundeselskab.
Pedigree

HD: B
AD: 0
Tænder: Komplet, saksebid
LPN1: N/N
LPN2: N/N
LEMP: N/N
Højde: 70 cm
Vægt ca: 55 kg.

Hvalpene vokser op inde i huset hos os og bliver socialiseret på hverdagens lyde: radio, tv, støvsugning og gulvvask osv. De er vokset op med vores børn på 2, 6, 14 og 17 år., katte, kaniner, heste, får, geder og andre voksne hunde.

Inden hvalpene rejser til deres nye hjem, bliver der lavet en hvalpe-/mentaltest. Ud fra denne - og kommende ejers ønske, vælges den hvalp der passer bedst til nye ejers miljø og ønsker. Du kan læse meget mere om hvalpetest her.

Hvalpene tilses af dyrlægen og tilvænnes kørsel i bil. Hos dyrlægen får de en sundhedundersøgelse, herunder chippes, ormebehandles og grundvaccineres samt bliver registeret i Dansk Hunderegister.

Alle hvalpene er registeret i Dansk Kennel Klub.

Prisen er fast på 12.500kr.