Oprettet 8. september 2018

2 Franske bulldogs, hund, 3 år , salgklar Dags dato





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
2635 Ishøj



Annoncebeskrivelse

Vi er 2 dejlige, kærlige og livsglade franske bulldogs.
Som søger et blivende hjem, vores menneske forældre de elsker os uendelig højt, men er desværre i tids og ressource nød. Også oven i købet, har vores menneske lillebror udviklet en slem allergi, så vi er ‘farlige’ for ham. Vi bor i et dejligt rækkehus, med en stor have hvor vi kan løbe rundt og lege i, vi er også heldige at have en hel langside i sofaen på en masse skønne tæpper, vi kommer til Dr. Dyr 1 gang årligt og får sundhedstjek og vaccine, foruden altså når vores klør skal klippes. Vi er to livsnydere, som ikke vil være foruden hinanden (vi er som mand og kone) og selvom min lille kone ind i mellem ‘muler’ mig, så er det kærligt ment. Vi er begge rene racer af fransk bulldog, og brindle(tæve) bliver 3 år den 23.11.18 og hvid(han) bliver 5 år den 22.03.18 Ingen af os har stamtavler, men vi er helt perfekte alligevel. Vi skal sammen et sted hen, og bo hvor der er plads og tid til os, gerne et sted med have da vi hader trapper og elsker haver og naturen.
Vi har hele vores liv boet sammen med børn, så det er intet problem. Men foretrækkes helst større børn, da små børn godt kan drille os fordi vi er så dejlige.
Vores krav er at de ikke skal flytte ydeligere, de skal aldrig skilles ad, og de må ikke bruges som avlshunde.
For os er det familie dyr, og det er med grædende og blødende hjerte at vi er nød til at finde nyt hjem til dem. Vi har aldrig fejlet noget, og vi har begge sunde og gode hofter og luftveje. Vi er i øvrigt også renlige, gode til at gå pænt og lystre alle normale kommandoer.(Hvis vi gider) Alle deres ting vil medfølge, da vi desværre ikke får hund igen grundet den slemme allergi. Prisen er samlet, grunden til de koster noget er for at sikre at dem som skal overtage dem ikke bare får dem også ikke har råd til at have dem. Vi forventer at man kender til racen, eller lærer den at kende inden man vil takke ja, da alle dyr jo kræver særlige ting.

Oplysninger:
Racer: 2 Franske bulldogs
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Dags dato

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;