Oprettet 2. september 2018

Franskbulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar 31/8





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8961 Allingåbro



Annoncebeskrivelse

Fransk bulldog, flere hvalpe, 8 uger , salgsklar 31/8
Så er tiden kommet der til hvor vores dejlige hvalpe er klar til og komme hjemme fra og finder en kærlig ejer eller blive families nye skud. Det er vigtigt for os at dem der køber en af vores hvalpe ved hvad det indebære og få hund, da men har dem mange år frem , ellers er i velkommen til og spørger da vi har haft hund i mange år :-)
Dyrlægen påpeget at det er nogle rigtigt flotte og Socialiseret hvalpe, langt over gennemsnit :-) . Som vi selvfølgelig er meget stolte af , da vi har lagt mange timer i dem og vores beslutning om at vi skulle have kuldet op til sommerferien var rigtig, for og kunne give dem den tid og opmærksomhed der skal til. de har været gennem hele møllen med 2 gange ormekur , 2 gange sundhedstjek , vaccineret og chippet. I vil ved afhentning af hvalp få sundhedsbog , start pose med deres foder , et tæppe som den kender duften fra , og en ormekur med hjem . :-)
Moren til hvalpene er 4 år og er helt vidunderlig og aldrig haft sundsheds problemer . Faren er ikke vores men hvis flere ønsker og møde ham kan det også lade sig gøre:-) PS prisen er fast men vi er til og snakke med hvis der skulle mangle lidt , så må vi jo lave et afdragsordning på det sidste af beløbet .

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;