Oprettet 24. august 2018

Podenco ibicenco Lotus





Placering
Placering
8620 Kjellerup



Annoncebeskrivelse

De skønneste små hvalpe af racen Ibiza hund, søger nye familier, der vil elske dem <3 De er klar til at flytte hjemmefra d. 21 september.

De sælges med DKK stamtavle, sundhedsbog og vaccinationer, ormekure, Gavekort på 450 kr til Hvalpemotivationshold, bog om pasning og pleje, halsbånd og kvalitets foder til den første tid. 2 års garanti mod skjulte fejl og mangler (jf. Agria dyreforsikring), 1 års gratis medlemskab af Myndeklubben, 1 gratis Lure Coursing træning, 1 gratis tilmelding til baby/hvalpeklasse udstilling.

Far: NO Kalo Skilo´s Guns N Roses ("Bandit") - 2 x Crufts vinder OG World Winner 2018!
Mor: DK Chiron´s Soul Driver ("Liva") - 2 Certer i DK.

Racen: Podenco Ibicenco - også kaldet Ibiza hund - er en adræt familie og jagthund på 20-29 kg, der oprindeligt anvendes til kaninjagt på den spanske ø Ibiza. Det er en blid og venlig hund, der elsker at klovne og som har brug for tæt kontakt til sin familie. Det er en meget tilpasningsdygtig hund, der endog kan trives i en lejlighed, når blot dens behov for motion imødekommes. Den har brug for, at komme ud og strække benene hver dag, f.eks. ved at løbe og lege i en hundepark eller lignende. Den sætter pris på at løse et par opgaver i forbindelse med spisetid (fodre i aktivitetslegetøj) og slappe af med et godt ben om aftenen foran fjernsynet. Den kommer normalt godt ud af det med børn og andre hunde. Den gør sjældent og fælder minimalt. Det er en rigtig god ide, aktivt at træne indkald, mens hunden er hvalp og unghund og altid rose når den kommer, da den har et stærkt forfølgelses instinkt - den kommer let til at give efter for sin løbetrang. Den kommer dog altid tilbage, når den færdige med det den nu havde gang i, men det er jo ikke alle steder/situationer det er lige heldigt, at den lufter motoren. Er den ikke optaget af noget "bedre" kan du sagtens kalde den til dig. Ibizaen er trænbar - men den skal kunne se, at den får noget ud af at "parere" en ordre.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;