Oprettet 19. august 2018

Rottweiler, hund, 2 år , salgklar 20/8-18





Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4300 Holbæk



Annoncebeskrivelse

Det er med smerte i hjertet og tårer i øjnene, at vi skal finde en ny familie til vores bedste ven.
Vores elskede Stella er ren rottweiler, fra 20. november 16. Dog uden stamtavle. Hun er en meget, meget legesyg og sjov hund. Hun elsker at få en masse kærlighed. Hun kan alle de gængse kommandoer og er renlig.
Grunden til, at vi desværre skal finde nyt hjem til stella, er fordi hun ikke kan sammen med vores 2 årig datter.
Så derfor søger vi den helt perfekte og blivende(!) familie til Stella. En familie som ikke har små børn, som har masser af tid til leg, mental træning og kærlighed. Stella elsker at gå lange ture, kaste bold og lege. Hun har masser af krudt og energi, så derfor skal hun bruge en masse motion.
Den helt ideelle familie, skal bo i hus, med en dejlig stor have. Ikke have børn under ca 10 år og helst være vant til hunde.
Stella er chippet, har fået ormekur og alle sine vacciner, senest d. 11/4-18.
Hun er en sund og rask hund, dog med en lidt sart mave. Forstået på den måde, at hun ikke skal have ret meget menneskemad, før hendes mave går i stykker. Vi har brugt noget tid på at finde det rigtige foder til hende og det er lykkedes.
Der medfølger, sundhedsbog, legetøj, resterende foder, madstativ, kurv m. Tæppe og alt andet vi har til hende. Andre ting:
Hjem før pris. Penge er ikke alt.
Kun seriøse henvendelser
Vi bestemmer helt og holdent, hvilken familie vi vælger. Kontakt os endelig, hvis der er andre spørgsmål eller i vil komme og møde hende. Vi har ferie de næste 2 uger og har derfor tid, næsten hele tiden. Mvh den triste familie Engelstrup.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;