Oprettet 19. august 2018

Keeshond, hund, 7 år





Race
Race
Keeshond
Alder
Alder
7 år
Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

Søger et nyt hjem til min højt elskede keeshond på 7 år.
Nugga er den dejligste hund, man kan forestille sig. Hun kan med alt og alle (bare ikke katte og kaniner, de skal spises). Jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig, at jeg skulle skille mig af med hende, da hun betyder alt for mig. Jeg gør det udelukkende for hendes skyld.
Hun har været vant til hus og have i et stille villakvarter og nu er jeg flyttet i lejlighed med lille altan. Her trives hun slet ikke. Førhen kunne hun sagtens være alene hjemme, men efter jeg er flyttet har hun fået problemer med dette som udtrykkes ved at hun begynder at slikke sig selv og virker stresset. Hun har aldrig nogensinde ødelagt noget og hun er også renlig. Jeg tror sagtens hun kan trænes op til at være alene hjemme igen, hvis hun kan få et sted at bo, hvor hun kan føle sig tryg og man giver sig tid til at træne med hende.
Hun har brug for rolige omgivelser, men elsker også at lege med andre hunde og hun elsker børn. Hun har ikke været vant til at komme i møblerne, men hun kan godt lide at ligge på skødet af en.
Hun er af racen keeshond men har ingen stamtavle. Hun er chippet og vaccineret, men ikke steriliseret.
I får selvfølgelig alle hendes ting og tørfoder med.
Hun befinder sig i Ringsted.
Hvis I tror, at I vil kunne give Nugga, det hjem hun har brug for og fortjener, så kontakt mig endelig og fortæl lidt om jer selv.

Oplysninger:
Racer: Keeshond
Alder: 7 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;