Oprettet 12. august 2018

Podenco Ibicenco hvalpe





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
2 uger
Farve
Farve
Rød/hvid
Antal
Antal
7 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
21. september 2018
Placering
Placering
8620 Kjellerup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Podenco Ibicenco hvalpe i Danmark!

DKK hvalpe søger kærlige familier.

Født d. 27. Juli. Salgsklar d. 21. September.

Mor: DK Chiron´s Soul Driver ("Liva") - 2 Certer i DK.
Far: NO Kalo Skilo´s Guns N Roses ("Bandit") - 2 x Crufts vinder bl.a.

Inkl. DKK stamtavle, Vaccination, Sundhedsbog, Ormekur, Gavekort til Hvapemotivationshold, Bog om pasning og pleje, Halsbånd og Kvalitets foder til den første tid. 2 års garanti mod skjulte fejl og mangler (jf. Agria dyreforsikring).

Racen: Podenco Ibicenco - også kaldet Ibiza hund - er en adræt jagt og familiehund på 20-29 kg, der oprindeligt anvendes til kaninjagt på den spanske ø Ibiza. Det er en meget blid og venlig hund, der elsker at klovne og som har brug for tæt kontakt til sin familie. Det er en meget tilpasningsdygtig hund, der endog kan trives i en lejlighed, når blot dens behov for motion imødekommes. En daglig tur i hundeskoven er tilstrækkelig. Lure coursing er elsket af denne race, ligesom den vil elske at komme med på en løbe/cykel/gåtur. Den kommer normalt godt ud af det med andre hunde og kan sagtens leve sammen med familiens kat, når hvalpen lærer den at kende fra lille. Pelspleje og fældning er minimal og den gør sjældent. Dens jagt instinkt er stærkt, som hos mynderne og den kan derfor ikke slippes løs hvor som helst. Hvis den ser vildt er den smuttet, hvis den er uden snor, men den kommer altid tilbage igen. Den er dog knap så selvstændige som mynderne og med positive træningsmetoder kan man nå langt med denne race og få en relativt lydhør hund. En venlig henstiling kommer man længere med end en grov ordre. Denne race kræver en ejer med humorristisk sans, masser af kærlighed og tid til oplevelser og til bare at være sammen.

Er du interesseret i racen, så er du velkommen til at komme og besøge os, møde hvalpene og deres mor og få en snak. Ring/skriv blot og aftal et besøg:)

Vi søger desuden en udstationerings familie til en hvalp.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;