Oprettet 8. august 2018

Skønlinger klar til deres nye familie!





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Sort/hvid/brun
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. august 2018
Placering
Placering
6100 Haderslev
Mor
Mor
Jack russell terrier
Far
Far
Shih tzu
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

2 skønne Jack-Tzu piger er snart klar til at møde deres nye familie. Jack-Tzu er et mix af racen Jack Russell/Shih Tzu. Mor Asta er ren Jack Russell og far Gizmo er ren Shih Tzu. Kamma og Nunu er 7 uger gamle og er klar til at flytte fra reden, når de er 10 uger, dvs fra den 27/8 og frem.

Både mor og far har et fantastisk roligt sind. Der er 3 piger i kuldet, hvoraf Alba er reserveret. De er fuldt integreret i familielivet og socialiseret med andre hunde. Udover mor er de nemlig opvokset med endnu en Jack Russell (Sven) og en stor Husky (Nora). De er naturligvis ikke renlige endnu, men de er allerede godt på vej til at vide, at det er udenfor det skal ske og besørger hver gang de er ude. De elsker at komme i haven, hvor de tumler og leger med flokken. Have er derfor et krav.

På dagen hvor de flytter hjemmefra, er pigerne chippet, vaccineret, har fået ormekur x 2, EU-pas samt blevet tjekket hos dyrlægen for andet.

Prisen er 6500 kr. 2000 kr i depositum ved reservation. Vi forbeholder os ret til at vælge blandt mulige familier så rette match findes. Det er vigtigt for os, at hvalpene fortsætter med den positive udvikling og får det bedste hundeliv❤️

Skønlingerne befinder sig i Haderslev.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;