Oprettet 5. august 2018

Labrador/labradoodle, hvalpe, 4 uger , salgklar 4.9.2018





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
8464 Galten



Annoncebeskrivelse

Labrador/labradoodle hvalpe. Vores fire små søde, kærlige hvalpe søger nye hjem pr. 4.9.2018. Sandi, vores 3-årige tæve, der er 3/4 formel1 labrador og 1/4 brun labrador, fik d. 10.7.2018 fire velskabte hvalpe med den 1-årige hanhund, Ziggo, der er halvt formel1 labrador og halvt kongepuddel = labradoodle.
Der er en tæve og tre hanner i kuldet. Tæven har gult markeringsbånd på. Vores hvalpe er vant til at være både inde og ude, høre lyde fra støvsuger o. l., børneråb og -latter, lyse og mørke stemmer og traffikstøj. De er fortrolige med både børn og voksne, og da vi har høns i haven er de også vant til dem. Begge forældre er de skønneste, venlige familiehunde. Sandi har det fantastiske labradorsind, der gør at hun er perfekt som familiehund. Hun var nem at opdrage og er meget lydig og nem at kalde til sig. Hun er imødekommende overfor andre hunde og mennesker, både voksne og børn, samtidig med at hun respekterer deres grænser. Hun elsker at blive kælet med, lege, blive aktiveret (hendes søskende er jagthunde) og gå korte og lange ture, og om vinteren hvor der ikke sker så meget eller når hun er alene hjemme, falder hun til ro i sin hundekurv. Hvalpene vil inden salg være chippet, vaccineret, sundhedsundersøgt og ormebehandlet.
De får en hvalpepakke med, indeholdende sundhedsbog, lidt af vores hvalpefoder, en lille klud, der dufter af mor, og et markeringshalsbånd.
Ved reservation af en hvalp betales et depositum på 1000 kr., der ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Resten af beløbet på 4000 kr. betales ved afhentning. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at komme og se hvalpene, eller hvis du har spørgsmål.
Det er også muligt at følge med i hvalpenes udvikling på facebook-gruppen: Sandis hvalpe 2018

Oplysninger:
Racer: Labrador/labradoodle
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 4.9.2018

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;