Oprettet 4. august 2018

Podenco, hund, 4 år





Race
Race
Podenco Andaluz
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Sødeste Max er kommet til Dk i pleje i Fredericia, hvor man kan møde ham ??
Søde Max er en spansk podenco på snart 4 år, han måler ca. 50 cm. i skulderhøjde og han vejer ca. 14 kg.
I september 2017 blev han indleveret på det spanske internat af hans ejer, da familiens anden hund blev ved med at overfalde stakkels Max.
De første mange dage ventede Max ved døren i hans indhegning, som om han forventede, at hans ejer ville komme og hente ham. De kom aldrig og nu er Max rejst til Danmark!
I februar fandt vi Max ilde tilredt i den fjerneste hjørne i hans indhegning på internatet. Han var blevet overfaldet og var bidt mange steder og han blødte en del. Han var i chok, vi kunne ikke få kontakt til ham. Vi hastede ham til dyrlægen, der fik sat ham i behandling og derefter kom han i pleje i et par uger. Plejefamilien beskrev ham, som den nemmeste hund, de har haft i pleje ?? Om Max selv startede den slåskamp, ved vi ikke. Nu er han i sikkerhed i Dk!
Her er den danske plejefamilies beskrivelse af Max efter den første uge:
Max er en dejlig dreng! Han er kontaktsøgende, dog lidt forsigtig i hans tilnærmelser til nye mennesker.
Max er glad, nysgerrig og han er glad for nærvær uden at være anmasende.
Han er god i snor og går virkelig godt både hvor der er mange mennesker, trafik og støj. På landet hvor der er katte og andre smådyr, skal man dog holde godt fast ?? Max er nem at have med i bilen, han elsker det og krøller sig bare sammen på sædet og tager en lur.
Det er tydeligt, at han er en voksen hanhund, som elsker tumleleg - gerne til grænsen med vores andre hunde, hvor han hævder sig mest over for hanhundene.
Hunhundene spiller han op til, men mere som gentleman ??Da Max nogle gange beskytter hans mad i forhold til de andre dyr, skal vi finde ham et hjem uden andre hunde og katte.
Se en film med Maz på FACEBOOK siden Rosa´s Spanske Hunde.
Max er kastreret, vaccineret, chippet og har pas. Det koster 3000 kr at adoptere denne dejlige dreng.

Oplysninger:
Racer: Podenco
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;