Oprettet 1. august 2018

Labrador, hvalpe, 8 uger , salgklar Uge 45





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
5462 Morud



Annoncebeskrivelse

Chokoladebrune labrador hvalpe sælges.
Tævens drægtig er endnu ikke bekræftet, men vi er overbeviste om at hun er drægtig og fødsel er omkring d. 3 september. Tæver pris pr stk. 6500 kr.
Hanner pris pr. stk. 6000 kr. Hvalpene forventes at være klar til at flytte hjemmefra i omkring uge 45.
Begge forældre er testet ved dyrlæge og er sunde og raske. Du kan følge med i hvalpenes liv på Berthas hvalpe på facebook. Første gang der er mulighed for at besøge hvalpene er når de er 3 uge.
Far Chili: er en fantastisk, følsom, kærlig, samarbejdsvillig, legesyg familiehund. En basse på 41 kg, som stadig tror han er en lille hvalp, trods sine 7 år. Han er testet i alle ender og kanter: Røntgen: HD:A, AD:0 og øjenlyst med fri på PPM, PHTVL/PHPV, RD, CEA og Hypoplasi af N. Opticus/mikropapil. Udstillet en gang med bedømmelsen "Excellent".
Mor Bertha: 2 år og 28,5 kilo. Uden stamtavle men testet ved dyrlægen og erklæret fri fra hofte og albue dyspasi. Bertha er en energisk, nysgerrig og robust familiehund, der har siden hun var hvalp haft brug for at bruge sin næse og hoved, da hun ellers fandt på ulykker. Bertha har deltaget og vundet DCHs lydighedsprogram klasse C, og nu rykket op på B niveau. Bertha er samarbejdsvillig, social, meget opmærksom og går langt for sine mennesker.
Hvalpene er stue opdrættet og opvokset i et hus på landet med masser af plads, og vant til omgås mennesker, andre hunde og husdyr. Hvalpene vil blive vænnet til støvsuger, græsslåmaskine osv. De vil samtidig være vant til at køre bil, når de er klar til at blive afhentet, da de vil have været med på flere ture ud af huset. Vi lægger vægt på, at hvalpene er stimuleret og socialiseret i den tid de bor hos os, for at de kan udvikle sig til sunde familiehunde.
Hvis hvalpene har arvet deres mors drive, er det vigtigt at man som ejer er klar til at arbejde med hvalpen, for at kunne udnytte dens fulde potentiale.
Henvendelse til email skriv hvalp i emnefelt.

Oplysninger:
Racer: Labrador
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Uge 45

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;