Oprettet 17. juli 2018

Anden Race





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Brun-sort-hvid
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. august 2018
Placering
Placering
8410 Rønde
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Elo hvalpe til salg.
En Elo er en meget børnevenlig familiehund som bliver avlet på sind og sundhed. Avlshundene gennemgår en stor klinisk undersøgelse og en ca 4 timer lang sindstest. Målet er at avle en robust børnevenlig hund uden jagdinstinkt, som hviler i sig selv og gerne er med på en vandre eller cykeltur men ikke har behov for det hvis der ikke er tid eller mulighed nogle dage. En hund som er venlig over for andre dyr som katte og kaniner og har en sikker socialadfærd over for andre hunde. Kort sagt en rigtig familiehund. Kun hunde som har bestået sindstesten og sundhedstjekket må parres for at man må kalde hvalpene for Elo hvalpe. Desuden må hundene kun avles af avler som er uddannet og godkendt af Elo forbundet Ezfg.
På denne måde sikrer man kvaliteten. Der er anmeldt en patent på racen således at det er strafbar at udgive en hund for en Elo som ikke er fra avlsgodkendte forældre.
Vi har den første Elo Kuld i Danmark og der er stadigvæk 4 hanhunde som søger et hjem.
Hundene bliver omkring 55 cm høje.
Hvalpene har fået ormekur og er vaccineret og chippet når de flytter til deres nye familier. Der følger en lille hvalpepakke med.
Du kan læse mere på vores hjemmeside erke.dk

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;