Oprettet 17. juli 2018

Mops, hund, 5 år , salgklar 17-07-18





Race
Race
Mops
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
7100 Vejle



Annoncebeskrivelse

Bobby Olsen på 5 år skal desværre have et nyt hjem som alene hund, da han tit kommer op at slås med de andre herhjemme bl. a grundet jalousi. Det perfekte for ham ville være at bo hos et pensioneret ægtepar som mangler denne ellers dejlige mops i sit liv. Du skal vide at Bobby elsker at kysse og det er de våde af slagsen, elsker at sove sammen med dig på hovedpuden, med hans hoved på din pande eller hals, er glad for at komme ud at læse avisen, men kun når det ikke er for varmt, og ej heller en længere tur, da han hurtig bliver forpustet grundet for meget gane. Han elsker at sove på sofaen og at spise æble skroget efter du er færdig med det, og jordbær især. Bobby elsker sine butterfly og har mange at vælge imellem til alle højtider og anledninger. Bobby stammer fra Tyskland (Mölln) hvor hans forældre har FCI stamtavler. Han er meget bange for at få klippet kløer, så du skal være indstillet på at skulle til din dyrlæge én gang i md. for at få dem klippet da det går bedre der. Han må for alt i verden ikke komme i unødig narkose, grundet hans løse gane. Han har flotte knæ. 0/0 så det kan ikke være bedre.
Det her er meget svært for mig, så håber inderligt at jeg så finder drømme hjemmet til ham, når det ikke skulle være her. :’(
Jeg kan kontaktes efter kl 14 og helt indtil kl 24 hver dag. Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem eventuelle købere, da han skal det bedste sted hen som han kan komme.

Oplysninger:
Racer: Mops
Alder: 5 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 17-07-18

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;