Oprettet 16. juli 2018

Dansk/ svensk gårdhund. , hund, 12 mdr.





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Eddie er en ung spansk bodeguero (svarer til vores dansk/svenske gårdhund) på ca. godt 1 år. Han måler ca. 45 cm i skulderhøjde og vejer ca. 14,5 kg.
Eddie blev fundet løbende på landevejen i Spanien af vores kontaktperson i starten af april i år. Han var først en smule svær at komme tæt på, men da dåsenmaden blev åbnet, var det en anden snak ?? Han fik snor på, og de gik op og ned af grusvejen for at se, om han hørte til nogen steder i nærheden. Han var i så fin tilstand, at han ikke kunne have levet på gaden længe. Men desværre ville ingen kendes ved ham og han kørte med til internatet.
Da vi på internatet fik kigget nærmere på ham, fandt vi seks bidmærker i hans hals og nakke. Så han har helt sikkert været i problemer, om han selv har forudsaget dem, det ved vi ikke.
I starten skulle han lige se de mange nye fremmede mennesker an, men elsker han mennesker og opmærksomhed, faktisk så meget, at han nogle gange bliver sur på de andre hunde, hvis de prøver at stjæle opmærksomheden fra ham.
Han boede først med nogle hunde, hvor de ikke fungerede så godt sammen, de røg i totterene på hinanden et par gange (ingen bidmærker, det var “bare” overfladisk). Men nu bor han med Bimbo, Charlie og Olivia - som alle er til adoption hos Rosa’s - og der fungerer han godt.
Han går pænt i snor og elsker at komme ud og se sig omkring.
Da vi har set, at Eddie kan være lidt skarp i nogle situationer med andre hunde, leder vi efter et hjem uden andre hunde eller små børn.
Gå ind på Facebook siden : Rosa´s Spanske Hunde og se en lille film med Eddie.
Eddie er chippet, vaccineret, kastreret og har pas. Det koster 3000 kr. at adoptere søde Eddie . Det er inkl fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Dansk/ svensk gårdhund.
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;