Oprettet 10. juli 2018 Føj til dine favoritter

Berner Sennen hvalpe

4180 Sorø
Race
Race
Berner sennen
Race
Berner sennen
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sorte/hvide
Antal
Antal
8 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. august 2018
Placering
Placering
4180 Sorø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Familie margueritgårdens Cleo og Balou fra Jylland har efter en lille kærligheds ferie, fået 8 skønne hvalpe.
De er født i stuen, hvor vi socialisere med hvalpene, og lære dem at gå på toilet:) spise og hygge. Det er en helt fantastisk race, og vi har valgt at sætte mor og far sammen, på grund er deres unikke sind og charme.
Hvalpene er i selskab med børn, voksne og tante Ronja, som er en hyrde hund, som hjælper Cleo med hvalpene. Om ca en uge skal Hvalpene ud og møde hestene og løbe rundt på gårds plads og have, alt foregår roligt, og med respekt for hvalpene, og deres første uger. Ønsker du/i en familie bamse hund med et godt sind , så kontakt os gerne for et besøg:) Send gerne en sms eller ring;)

VI HAR EN HEL UNIK DRENG TILBAGE, DEN FØRSTE DER BLEV RESERVERET, OG FAMILIEN MÅTTE DESVÆRRE HOPPE FRA. NY FAMILIE SØGES TIL BERTRAM:)
Berner sennen 7.500 kr. kr.

Berner sennen, hvalpe, 2 uger

Super dejlige berner bamser sælges vi har både moren og faren og hvalpene er tjekket hos dyrlægen og alle er perfekte og inden de kommer herfra har de fået ormekur 2 gange, vaccineret , og chippet hos...

Alder 2 uger
4300 Holbæk

Berner sennen Kr. 1,- kr.

Berner Sennen tilbydes til avl

Berner Sennen - vores lille Barry - dejlig, ægte, og meget pæn 5-årig hanhund tilbydes nu til avl. Han er rolig elskende, vokset op med børn og katte. Barry har ikke stambog.

Alder
6800 Varde

Berner sennen Kr. 11.000,- kr.

Berner sennen hvalpe

4 tæver og 1 han. Født 7/7, salgsklar 1/9. Hvalpene har stambog i DKK. Begge forældre er røntgenfotograferet og har hhv 0 og A i AD og HD. Far er endvidere testet for OCD og er fri for dette. Hvalpene...

Alder
8541 Skødstrup