Oprettet 10. juli 2018 Føj til dine favoritter

Berner Sennen hvalpe

4180 Sorø
Race
Race
Berner sennen
Race
Berner sennen
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sorte/hvide
Antal
Antal
8 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. august 2018
Placering
Placering
4180 Sorø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Familie margueritgårdens Cleo og Balou fra Jylland har efter en lille kærligheds ferie, fået 8 skønne hvalpe.
De er født i stuen, hvor vi socialisere med hvalpene, og lære dem at gå på toilet:) spise og hygge. Det er en helt fantastisk race, og vi har valgt at sætte mor og far sammen, på grund er deres unikke sind og charme.
Hvalpene er i selskab med børn, voksne og tante Ronja, som er en hyrde hund, som hjælper Cleo med hvalpene. Om ca en uge skal Hvalpene ud og møde hestene og løbe rundt på gårds plads og have, alt foregår roligt, og med respekt for hvalpene, og deres første uger. Ønsker du/i en familie bamse hund med et godt sind , så kontakt os gerne for et besøg:) Send gerne en sms eller ring;)

VI HAR EN HEL UNIK DRENG TILBAGE, DEN FØRSTE DER BLEV RESERVERET, OG FAMILIEN MÅTTE DESVÆRRE HOPPE FRA. NY FAMILIE SØGES TIL BERTRAM:)


Berner sennen .7.500 kr.

Berner sennenhund 3 hanner 1 reserveret

Lækre Berner Sennen hvalpe sælger pr. 8 august. Er præcis 4 uger i dag. Der kan læses og ses flere billeder inde på guloggratis.dk grøn er reserveret 😊🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐕

Alder
8570 Trustrup

Berner sennen 6.000. kr.

Berner Sennen, hvalpe, 6 uger , salgklar 13.07.19

OBS KUN 1 TÆVEHVALP TILBAGE Natten d. 18 maj, bragte vores godmodige og kærlige Berner Sennen tæve, Alba, 7 fine og livskraftige hvalpe til verden.- 2 drenge og 5 piger. Mor Alba er en ren Berner Sen...

Alder 6 uger
7742 Vesløs