Oprettet 9. juli 2018

Labrador/Retriever, hund, 9 år





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
9 år
Placering
Placering
4262 Sandved



Annoncebeskrivelse

Vi har denne ældre dame på 9 år som hedder Bella. Hun er sådan set alletiders familiehund (hun elsker børn - vi har selv 3 store i alderen 8-11 år!) MEN. nu har vi fået baby som nu er 4 mdr. gammel og det virker som om, at Bella bliver stresset af babygråd. Vi har selv overtaget hende for 2 1/2 år siden af en familie der stod og skulle skilles og efter MANGE overvejelser, så syntes vi det er synd at hun ikke trives her. Bella har fået den basale opdragelse, så hun kan sit, dæk, give pote, gå tur uden at trække også gå tur uden snor, hun kan med børn og andre hunde (vi har også en gravhund). Vi ved ikke om hun kan med katte.
Hun kan også finde på lidt unoder ?? som at gå i sofaen og sove om natten eller når vi ikke er hjemme og går sig en tur hvis hun keder sig ??
Vi ser helst, at Bella kommer til en familie der har god tid til hende og som har mulighed for at gå ture med hende.
Der forefindes nogle røntgenbilleder af Bellas hofter (som tidligere ejer har fået taget) og iflg. vores dyrlæge, ser de ikke alt for gode ud. Men vi har fået Bella ned i vægt og hun lader sig ikke mærke med ondt i hofterne. Tværtimod, så løber hun rundt og er konstant glad.
Vi du /I syntes Bella kunne passe ind hos dig/jer - så tøv ikke med at tage kontakt til os ??.

Oplysninger:
Racer: Labrador/Retriever
Alder: 9 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;