Oprettet 8. juli 2018

Shetland sheepdog Shelstream Malik





Placering
Placering
2100 København Ø



Annoncebeskrivelse

Malik er en stor kastreret sheltiehan på 5 år (f. 19.05.2013) med DKK-stamtavle. Han er af farven shaded zobel/hvid. Malik skal omplaceres, da jeg må indse, at jeg desværre ikke længere har tiden til at aktivere ham på det plan, som han fortjener i hverdagen.

Malik har et højt drive, elsker at arbejde og er meget pleasende, derfor er han veltrænet i agility og diverse tricks. Det fedeste men også det mest udfordrende ved Malik er, at han har rigtig meget ”krudt i røven”. Han er nem at træne, men hvis hans energi ikke bliver brugt på noget, bliver han hurtigt stresset.

Malik er en meget loyal hund, der knytter sig meget til få personer, som han følger i tykt og tyndt. Han er meget velopdragen, og kan fx gå uden snor i skove/parker. Han hilser fint på andre hunde, dog er det ikke altid, at han vil mere end bare at snuse.

Malik er desværre ikke en velegnet børnehund. Han kan blive bange overfor uregelmæssig og voldsom adfærd, som småbørn kan udvise. Han har selvfølgelig aldrig gjort fysisk skade på børn, men han kan godt gø voldsomt. Større børn (over 12 år), der kan respektere hans grænser, er dog ikke et problem.

Jeg forestiller mig at Malik havner hos nogle, der har lysten til at arbejde med hans fede drive, og har kendskab til aktivering af hunde med meget energi. Det behøver ikke nødvendigvis at være agility, men bare noget, der kan aktivere ham fysisk og mentalt til daglig. Andre hunde vil han sagtens kunne bo med, dog skal de selvfølgelig hilse ordentligt på hinanden forinden.

Hvis man kan opfylde disse betingelser for Malik, kan man virkelig få sig en skøn hund og den bedste følgesvend! Han er intelligent og har et kæmpe potentiale inde for meget hundesport, og han giver en så meget kærlighed og glæde igen i hverdagen.
Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende Malik, eller at han lige lyder som hunden for dig, skal du endelig kontakte mig!

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;