Oprettet 8. juli 2018

Engelsk bulldog, hund, 5 år





Race
Race
Engelsk Bulldog
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
4660 Store Heddinge



Annoncebeskrivelse

Nyt hjem søges. Cocio er en speciel engelsk bulldog. Hun er meget kontakt søgende og en skødehund uden grænser. Vi søger et nyt hjem til hende da vi har store hunde og hun har behov for at hjem hvor det kun er hende det drejer sig om og ingen andre.
Cocio har vi adopteret da hun var 1 år da hun var blevet hentet til Danmark fra Polen og man fandt ud af hun ikke kunne bruges til avl pga hun har løse ledbånd og skævt under bid. Det er ikke noget som begrænser hende og hun har aldrig haft ondt men hun må ikke avles på. Hun kan løbe og lege og spiser og er altid glad og fuld af fup. Hun er undersøgt hos dyrlæge og hun har ingen smerter men når hun er træt så kan man se at hendes bagparti er lidt løst. Det hjem vi søger til hende har en have hvor hun har mulighed for at lege i græsset, derudover søger vi en ejer som er over 40 år og som mangler sin sjæleven/hundebarn. Hun er vant til at være alene hjemme og her må hun ligge i sengen og i sofaen og hun har behov for meget opmærksomhed og kærlighed. Eneste grund til jeg søger nyt hjemmel hende er fordi jeg arbejder. meget og hun har behov for. utrolig opmærksomhed og hun kan ikke. gå lange ture og være med ude sammen med de store hunde. Hun bryder sig ikke om varmen ligesom andre fladnæsede hunde men har ingen problemer med vejrtrækning. Når vi skal finde nyt hjem til hende skal det være uden trapper og vi kommer på besøg og viser hende frem og ser jeres hjem. Derfor skal du bo på Sjælland . Hun kan med alle andre hunde, børn og elsker at sove med katte, hun hopper op og kan gå i snor men det har ikke været nødvendigt da hun lystrer og ikke duer til lange ture og har det bedst hvis hun bare kan få lov at være der hvor hendes. madmor er hele tiden
Skambud og tiggeri om ikke at skulle betale besvares ikke,. hvis du ikke har penge til hunden, har du heller ikke penge til hendes foder og dyrlægeregning.
Send en mail og fortæl om dig selv .

Oplysninger:
Racer: Engelsk bulldog
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;