Oprettet 18. juni 2018

Blanding , hund, 12 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
3000 Helsingør



Annoncebeskrivelse

Rhodos internat hunde. Dette kuld spradebasser er alle hanner, da den ene hund tæve allerede er adopteret til Danmark.
De er så heldige at være i en plejefamilie på Rhodos mens de er så små.
De er utrolig glade for hinanden. Vi er ret usikre på hvilken blanding de er, men dyrelægen dernede vurdere at de vil blive 10-15 kg - hvalpene er store nok til at flyve til Danmark. Adoptere man en af disse bavianer skal man være klar til en hvalp med fart over feltet. Hundende bliver fløjet hjem af ledsagere, og skal derefter hentes i lufthavnen, hundende bliver medmindre de er helt små fløjet som cargo. Vi har i år lavet en facebook side som vi hele tiden vil prøve at holde opdateret: . `LINK FJERNET`. Prisen for at adoptere fra Rhodos internatet er følgende: . Dyrelæge: 180 euro . EU pas
Vaccinationer
Mikrochip
Helbreds undersøgelse
Blod prøver
Ormekur . Transport bur, godkendt til fly ca 125 euro . Ialt ca. 306euro/2.300kr
Dette beløb skal betales før hunden er reserveret. Udover det betaler man flybilletten.
Flybillettens pris er forskelligt alt efter hvilket flyselskab den flyver med, nogle tager en fast pris på et par hundrede kroner, andre 100kr pr kg.
Flybilletten betales først når hjemrejsen er planlagt.
Den totale pris vil være 3.600kr . Der bliver som udgangspunkt kun fløjet til Kastrup, vi får dog en gang imellem ledsagere via Billund. Alt dette bliver også skrevet i den adoptionskontrakt i vil få tilsendt som skal underskrives hvis man ønsker at adopterer fra Rhodos. Dyreinternatet drives af Rhodes Animal Welfare Society (RAWS) . Kender i nogle der ønsker at adoptere en firbenet ven, skal på ferie på Rhodos og har lyst til at flyve en hund hjem kan vi altid bruge en hjælpende hånd.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;