Oprettet 13. juni 2018

Papillon, hund, 5 uger , salgklar 2/7-2018





Race
Race
Papillon
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
4873 Væggerløse



Annoncebeskrivelse

4 Tæver født den 7/5-2018
Begge forældre Papilion dog har jeg ikke stamtavle på min tæve. Reservere du en skal du betale 2500 kr. Hvis du fortryder er depositum ikke til betales tilbage. Vi ønsker de får de bedste familier og derfor skriv hvis du interesseret, lidt om din familie. De koster 9000 kr.
Der hører 7,5 kg. hvalpefoder med og halsbånd med navneskilt. Tæppe, nussedyr/legedyr. Sundhedsbog, chip og vaccination. Billed fra venstre:
Malou
Minni Solgt
Maggi
Molly. Hvis det bliver nødvendigt får de ormekur. De vant til andre dyr og børn. De elsker at lege og nyder det dejlige vejr. Papillon er en lille selskabshund, som har været kendt i flere århundreder. Papillon er en dejlig lille hund, som også kaldes for en Kontinental Dværgspaniel. Papillon er næsten identiske med hunderacen Phalene, i det den eneste forskel på racerne er ørerne. Papillon har nemlig opretstående ører, modsat de gamle dværgspanieler, der alle har hængeører. De opretstående ører giver racen et mere opvakt og opmærksomt udseende. Begge typer kan fødes i samme kuld. De små dværgspaniels blev udbredt som selskabshunde ved det franske hof for Ludvig d. 14's raffinerede hofdamer og for de kongelige børn. Racen er også kendt fra malerier af kongelige personer. Papillonen med de opretstående ører, blev først kendt for omkring 100 år siden. TEMPERAMENT OG UDSEENDE. En Papillon er en lille hund, der ikke må virke dværgagtug i sit udseende. Racen skal indeholde alle kvaliteterne fra de større artsfæller. Papillon (og Phalene) er muntre, venlige, intelligente, og fulde af energi og glæde ved at lege. Racen er godt selskab for både unge og ældre. Papillonen er en hund man kan have megen glæde af - og som stort set ingenting fylder. Racen elsker at udforske tingene selv, og er nysgerrig af natur.
Hundene motionerer ofte gerne sig selv, men behøver ikke meget plads at røre sig på. Hundene er både lærenemme og intelligente (i nogle undersøgelser blandt de ti mest intelligente racer).

Oplysninger:
Racer: Papillon
Alder: 5 uger
Type: Hund
Salgsklar pr.: 2/7-2018

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;