Oprettet 8. juni 2018

Fransk Mastiff/Cocker Spaniel, hund, 2 år





Race
Race
Mastiff
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8500 Grenaa



Annoncebeskrivelse

Det skær i mit hjerte at jeg er nødt til at finde et nyt hjem til min kære hanhund da jeg står tilbage alene som ung med 2 hunde og har indset at opgaven er for stor for mig.
Bertram er en glad ung hanhund med masser af energi som elsker at gå tur og komme til stranden, der er ikke noget bedre end når han får lov til at bade. Udover det er han selvfølgelig helt renlig. Han er en skøn hund med et godt væsen!
Bertram skal ikke hvilket som helst sted hen da han har sine udfordringer. b. la med andre hanhunde og små hunde, han har aldrig bidt nogen andre hunde eller mennesker dog. Han er meget nervøs anlagt og han skal se tingene ad før han bliver vant til dem, og det gælder også nye mennesker, men så snart han er kommet over hans nervøsitet til en ny person er han den dejligste hund, som elsker at blive kælet for og puttes med. Han kan IKKE med børn så det er et krav at hans næste hjem IKKE har små børn eller børn generelt fordi han er meget utryg omkring dem. Han har aldrig gjort nogen noget men han kan godt finde på at gø af dem og knurre. Han er kasteret. Skriv ved interesse eller hvis du gerne vil vide mere, der er selvfølgelig meget mere at fortælle om ham.

Oplysninger:
Racer: Fransk Mastiff/Cocker Spaniel
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;