Oprettet 8. juni 2018

Japansk Akita





Race
Race
Akita
Køn
Køn
han|hun



Annoncebeskrivelse

Jeg prøver igen.

Det er med ???? at vi skal af med vores Japanske Akitaer. Hailey og Harry er søskende❤. Vi fik Hailey da hun var 8 uger gammel, og Harry efterfølgende da han var 6 mdr. To super dejlige dejlige hunde!

Hailey er en meget selvstændig ung dame, der altid de evig glad! Hun har et dejlig sind, og elsker børn, dog lader jeg hende ikke komme for tæt på helt små børn, da hun er vældig glad og jeg er bange for at hun får væltet dem. Hun er socialiseret og har leget kammerater, hilser også pænt på fremmede hunde. Hun trækker når hun er på tur, får hun færdig af en dejlig lugt, er hun ikke til at stoppe ????. Hendes jagt instinkt er stort, hun er glad for fugle, uden snor duer IKKE. Hun er ikke den bedste til at være alene hjemme, dog ødelægger hun ikke som sådan noget, andet end hvis hun kan få ting ned fra køkkenbordet så gør hun det, og skuffer åbner hun og ødelægger plasticposer og gerne bagepapir ????. Hun har et bur som Hun til tider bruger, men kan få tisset i det. Hun er god vagthund, og passer på sin familie.
Harry er verdens bedste puttehund! Han elsker at kravle helt op og lægge sig på en❤ og er så forsigtig og kærlig. Han kan være alene hjemme uden problemer.

Han er MEGET vagthund, med ham får man ikke uønsket gæster.

Han kan ikke med andre hanhunde! Nogle tæver går det fint med, men han hunde er NO GO. Han trækker på tur, og der kræver træning. De er fra Maj 2017, så de er lidt over 1 år. Så der er massere af tid til at lære endnu. Vi ser helst at de bliver sammen, da de nu har mulighed for det, planen var at Harry skulle retur til gammel ejer, men vi har nu været heldige at få lov at finde hans nye blivende hjem, og gerne sammen med Hailey da de ELSKER hinanden❤. Men hver for sig er også en mulighed hvis det kun kan være sådan. Er det noget i vil vide, så send mig en PB. Søger KUN Seriøse henvendelser. Prisen er til at tale om. Grundet at vi skal finde en ny familie til dem, er at få ikke kan tilbyde dem det de har behov for, og det ønsker vi for dem at en anden familie kan give dem. Og gerne mere plads end vi har.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;