Oprettet 7. juni 2018

Labradoodle





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
6 uger
Farve
Farve
Sort med hvide aftegn.
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. juni 2018
Placering
Placering
9760 Vrå
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

24/6 Alle hvalpe er enten afhentet eller reserveret.
Disse hvalpe er for jer, der gerne vil have en Labradoodle, på størrelse med en labrador. De er super lærenemme, kan både blive til lydighedshund, jagthund, servicehund, terapihund og familiehund. Deres mor Chica på 3 år er Labradoodle hun er en meget social hund der følger med vores familie rundt til de aktiviteter vi nu engang er til. Hun er familiehund, træner lydighed i DKK og er løbemakker, Deres far Pax er også Labradoodle. Tæven er født glathåret og har nu rimeligt med krøller. Hanhunden er glathåret født sort men skiftet til Silver omkring 1 års alderen.
Vi har 4 dejlige tæver tilbage, og 3 frække hanhunde. Alle hvalpe er aktive og hele kullet er ret ens i trivsel.
Vi har stueopdræt, så hvalpene får masser af opmærksomhed, fra os og vores venner og familie og de bliver derfor meget socialiserede. Samtidig vænner de sig til de forskellige lyde, der er i et hjem, støvsuger, tv lyde, musik og almindelig støj. Deres ude legeplads er op af vores hønsegård så de har set meget på hønsene og vores store kat er også sammen med dem.
De er rigtig meget ude i det gode vejr og er glade for udelivet.
Hvalpene bliver også renlighedstrænede.
Den 19. juni er hvalpene 8 uger og klar til at flytte hjemmefra. Her får de et tæppe med, som dufter af mor og de får foder med til den første tid.
Inden fraflytning har alle hvalpene gennemgået 2 x ormekur. De har været hos dyrlægen og fået sundhedstjek, blevet chippet og vaccineret 1. gang og fået lavet sundhedsbog.
Labradoodlen er et bevidst mix imellem racerne puddel og labrador. Herved får man puddelens mere allergivenlige og pels, denne krydning kan resultere i flere forskellige pelstyper, og Labradorens venlige, arbejdssomme og meget lærevillige sind. Disse hvalpe forbereder vi efter vores bedste evner til deres fremtidige hjem kom og mød flokken og se om der ikke skulle være netop den hvalp du kan forme til præcis din fremtidige.drømmehund.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;