Oprettet 3. juni 2018

West highland white terrier Tre westie hvalpe





Placering
Placering
7770 Vestervig



Annoncebeskrivelse

WESTIE HVALPE SØGER NYE FAMILIER
Et kuld skønne West Highland White Terrier hvalpe, er klar til nye familier, fra 9. juni.
- Kuldet er på 5 hanhunde og én tæve, og der er 3 hvalpe ledige;

Silas, han, blåt halsbånd
- Er en rolig lille filur, der godt vil se tingene lidt an, men når han får lov til det, så er han nysgerrig og klar på det meste :-) Han vil rigtig gerne hygge og lege.

Emma, han, gråt halsbånd
- Ta' ikke fejl af navnet ;) Emma er en han. Han er en selvstændig herre, med masser af gåpåmod og vilje, og kan samtidig være rigtig fjollet og vil gerne lege og tumle!

Lillesøster, tæve, fersken halsbånd
- Lillesøster er kuldets eneste pige, og hun styrer sine brødre med hård pote ;) Hun er selvstændig og med et godt terrier-gen, gerne den der først tjekker nye ting ud, og bliver nogle gange "væk" for os, når hun har fundet et sted at gå hen og sove når hun trænger til det :D
- Men utrolig sød og vil gerne nusse og lege, og putte lidt.

Forældrene til kuldet er William og Freja.
- Begge er racetypiske, har korrekt saksebid, pæn pigmentering, trimmepels og er fri for hudproblemer og deslige.

En hvalp koster 9.000,-
- Ved afrejse har hvalpen fået lovpligtig chip, ormekur, samt 1. vaccination og sundhedstjek hos dyrlægen. Køber afholder selv 2. vaccination, ca. 4 uger efter 1. vaccination.
- Der medfølger en sæk Essentials hvalpefoder, hvalpepakke fra Essentials og Dyrefondet, et tæppe og legetøj som dufter af mor og søskende, samt en mappe med papirer fra os med praktisk information om fodring, pelspleje, renlighedstræning, alene hjemme træning m.v.

Vi har fokus på at give hvalpene en opvækst, med positiv socialisering og prægning, de vokser op med ”base” i vores ene stue og i takt med at de bliver større, får de adgang til mere af huset og haven, og er her på lige pote med vores 3 voksne westier, så de lærer et almindeligt hundeliv med maskiner der larmer, mennesker der går rundt, katten der driller og gæster der kommer på besøg – både 2-benede og 4-benede.
- Vi leger med lyde, kører bil, øver i at have sele på og gå lidt tur, vi besøger stranden og meget andet.
Kort sagt; Vi prøver på at lade dem opleve en masse forskelligt, i et roligt og trygt tempo, så de er godt klar til at flytte hjemmefra til deres nye familier.

Har du interesse i en af vores hvalpe, så kig under min profil herinde, hvor der er links til vores facebook side mm. hvor der er mere information, billeder og videoer.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;