Oprettet 1. juni 2018

Cavalier king charles, hvalpe, 8 mdr. , salgklar 29. Juni





Placering
Placering
9300 Sæby



Annoncebeskrivelse

Hej vi hedder Cedric (billede 1 og 2), Pepsi (billede 3) og Sky (billede 4).
Vi er født 4 maj og er 4 i vores kuld hvor den ene er afsat så vi er kun os der søger ny ejer og er salgsklar den 29 juni når vi er 8 uger gamle.
Vi er nogen super søde hvalpe som håber at kunne finde vores nye hjem herinde. Vi er af racen Cavalier king charles blanding. Vi koster 6000 men har tilgengæld også været forbi vores forældres læge og blevet vaccineret, ormebehandlet, chippet og fået vores sundhedsbog. Vi vil være vant til kaniner, katte, andre hunde og mennesker. Vi vil vokse op på royal canin. Vi vil prøve at lære at blive renlige inden vi bliver hentet af vores nye mor/far. Vi har dog et par enkelte krav til hende/ham
- Vi skal kunne komme ud i en stor flot have og boltre os
- Vi vil gerne børstes en gang om dagen
- Vi vil have masser af kærlighed og et blivende hjem.
- Vi vil gerne se jer an først så vi er sikre på at vi ikke kommer ud til nogen der ikke vil gide os. Du kan komme og se os hos vores forældres ejere i Syvsten 9300 Sæby. Selvfølgelig i forbindelse med en aftale lavet af dem. Med venlig hilsen Cedric, Pepsi og Sky. Ps. vi glemte helt at sige at vi kan reserveres for 2000 som bliver fratrukket prisen på os. Vær dog ops på at hvis du ikke vil have en af os alligevel bliver beløbet ikke betalt tilbage.

Oplysninger:
Racer: Cavalier king charles
Alder: 8 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 29. Juni

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;