Oprettet 27. maj 2018

Blanding, hund, 12 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4780 Stege



Annoncebeskrivelse

Ollie søger sit blivende hjem. Ollie er en super tillidsfuld og glad hund.
Han er lige fyldt 1 år, er kastreret og vejer ca 15 kg. Familien der har adopteret Ollie er meget berørte og kede af at måtte tage beslutningen om at videreformidle ham til et nyt hjem.
Men familien har en pige på 3 år, som Ollie er alt for vild overfor og ydermere har de en kat, som Ollie også er voldsom overfor.
Dette er ikke holdbart. Derfor søger Ollie et hjem hvor der ingen børn bor eller i så fald teenagebørn, da han ser mindre børn som nogle han skal dominere igennem leg. Han er dog ikke aggressiv over for dem. Han skal ligeledes til et hjem uden kat, men meget gerne til et hjem med en anden hunhund (dette er jo intet problem da Ollie er kastreret.) . Han holder meget af at lege med andre hunde, dog mest hunhunde, så dette ville være optimalt. Olie har et ekstremt stort aktivitetsniveau og skal trænes med.
Han ville klart passe bedst til et hjem hvor der er masser af tid til mange og lange ture (han får i forvejen 3 lange ture dagligt samt fri adgang til en stor have) han ville have rigtig godt af at blive ”brugt til noget” f. eks. jagt, agility eller træning mv.
Han har enorm energi pga. det racemix han er (primært jagthunde) . Han trækker rigtig meget når han går i snor, så dette skal fortsat trænes.
Han kan være alene hjemme i op til 5 timer uden at ødelægge noget særligt hvis hans aktivitetsniveau ellers bliver imødegået. Han har aldrig siddet i bur. Han kan godt køre bil og har aldrig været køresyg. Han elsker stranden og skoven. Han reagere på sit navn, kan sit og give pote og sove alene.
Dog er han ikke stærk i indkald og bør ikke gå uden snor hvis området ikke er indhegnet. Han er glad og trods den ringe start på livet i Bosnien er han stadig meget tillidsfuld. Ollie bor i Hjørring hvor han gerne tager imod besøg. Ollie er til videreformidling gennem Gadens hvalpe.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;