Oprettet 25. maj 2018

Whippet, hvalpe, 5 uger , salgklar 14 juni





Race
Race
Whippet
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
4862 Guldborg



Annoncebeskrivelse

Super skønne familie hunde med dkk stambog sælges, yder mere får i et års medlemskab til mynde klubben med helt gratis. Den 19. April fødte kennel Akhoej s Grace disse 6 små skønheder, 3 tæver og 3 hanner, 1 tæve og en han er allerede reserveret. Til dem som endnu ikke har stiftet bekendtskab med en whippet, kan nævnes at det er fantastiske kærlige familie hunde, som elsker sin ejer, gerne hjælper til i haven, og elsker at putte i sofaen.
Mange tror det er en voldsom aktiv hund, dette er misforstået, de elsker at løbe stærkt, men da de er sprintere, er det over korte distancer. De jager med synet, så de skal se et bytte før de jager det, modsat andre jagthunde som kan dufte vildet på flere km afstand.
Din whippet vil elske dig, hvis du tager den med på stranden en gang om ugen og lader den strække ud.
Mine hunde elsker også at lege i hundeskoven, hvor de har mange legekammerater som er labrador, rottweiler, samjoede, gravhund, schæfer, huskey og mange andre racer. Kennel akhoej har netop haft besøg af dkks kennel konsulent, og har fået udelukkende grønne smileyer. Kom og find sommerens nye familie medlem. Alle hvalpe er selvfølgelig med DKK stambog, vaccineret og chippet og der medfølger foder og vejledning og opdrætter service.

Oplysninger:
Racer: Whippet
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 14 juni

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;