Oprettet 19. maj 2018

Shar pei Blanding. , hund, 2 år





Race
Race
Shar pei
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Nieve er en ung energisk shar pei blanding på ca. 2,5 år. Hun måler ca. 48 cm. i skulderhøjde.
Nieve blev indleveret på det spanske internat i juli 2016 - snart kan hun “fejre” to år på internatet ??
Hun var dengang kun en stor hvalp, og ejeren ville ikke have hende med, da hun skulle rejse tilbage til England.
Nieve er en venlig, energisk og glad pige. Hun bor sammen med tre andre hunde (både tæver og hanner), som hun fungerer godt med.
Hun ELSKER at komme ud på ture, hun er jublende lykkelig når det sjældent sker. Hun trækker en del i snoren på vej ud og på vej retur går hun ganske pænt. Når hun møder andre hund, mennesker og biler på turen, kigger hun bare og fortsætter.
Hun er meget glad, når man kommer ind i hendes indhegning, hopper hun op for at få opmærksomhed, men efter et par minutter falder hun ned og nyder at blive nusset.
Nieve var fornyeligt med på en tur ud af internatet. Vi tog en tur ned til byen, hvor der var et stort søndagsmarked, sammen med hendes gode ven, Daley.
Det foregår nede på havnen, med masser af mennesker, hunde, boder, larm og musik. Nieve lod sig ikke påvirke og nød hvert et sekund i “friheden”. Vi var på en lille cafe, hvor hun lagde sig roligt ned - efter alle småkagerne var spist ??
Hun var også fin i bilen, hun hoppede selv op og lagde sig roligt ned.
Nieve har meget energi og søger en aktiv familie. Det bør være en familie uden små børn, da hun kan være voldsom i hendes bevægelser. Vi ved, at hun ikke er god med katte i hjemmet. Se en film med Nieve på FACEBOOK Siden : Rosa´s Spanske hunde.
Nieve er vaccineret, chippet, steriliseret og har pas. Det koster 3000 kr. at adoptere denne fine pige og det er inkl. fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Shar pei Blanding.
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;