Oprettet 19. maj 2018

Labrador blanding, hund, 6 år





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
6 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Hjem søges til Daley - han er en dejlig labrador på snart 6 år. Han måler ca. 45 cm. i skulder højde.
Daley blev indleveret af hans ejer for snart TO ÅR SIDEN på et spansk internat sammen med hans ven Barlow. Begge hunde blev indleveret pga skilsmisse - der var ikke noget galt med hundene!
Barlow er blevet adopteret for længst, men Daley venter stadig. Hans familie fortalte, at han var god med deres børn, men katte jager han.
Daley er en skøn herrer, han elsker at være sammen med mennesker, at nusse og bare være sammen. Er der noget Daley er pjattet med, så er det at sidde på skødet og blive nusset og klappet.
Han er altid ivrig efter at komme ud på tur og han går pænt i snor, når han lige er faldet ned efter at være overlykkelig for at komme ud. Det sker desværre ikke så ofte på internatet, at han kommer ud.
Han bor sammen med 3 andre hunde i en indhegning og det fungerer fint, men virker lidt stresset/deprimeret over at være sammen kun med dem og vil nok helst bare være sammen med mennesker.
Han vil ret sikkert være super god som enehund (og ingen katte!!).
Han har taget en del på den sidste tid, formentlig “trøste spiser” han, måske pga kedsomhed eller måske er han trist over at ingen kommer og henter ham.
Gå ind på FACEBOOK siden : Rosas´s Spanske Hunde og se filmen om Darley.
Daley er kastreret, chippet, vaccineret og har pas.
Det koster 2500 kr. at adoptere Daley, og det er inkl. fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Labrador blanding
Alder: 6 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;