Oprettet 18. maj 2018

Siberian husky to tæver med DKK-stambog





Placering
Placering
6200 Aabenraa



Annoncebeskrivelse

To Siberian Husky-tæver med DKK-stambog søger nyt hjem.

Jeg hjælper med omplacering af mor og datter for et vennepar, hvis lille datter har fået hundeallergi.

Mesmocan Sunka Yuki
Kaldenavn: Yuki
DK13236/2014
Født 04.07.2014
Grå/hvid
53 cm, 20 kg.
HD: A
AD: 0
Øjne: fri
Mentalbeskrevet
Udstillet som hvalp og voksen
Løbspræmieret
Klikkertrænet
DKK's færdighedsprøve 1

Blazing Siberians Artemis a Fighter
Kaldenavn: Neela
DK09053/2016
Født 21.05.2016
Sort/hvid
51 cm, 19 kg.
HD: A
AD: 0
Mentalbeskrevet
Udstillet som hvalp
Løbspræmieret


Generelt
Begge hunde søger nyt hjem med kendskab til polarhunde, masser af menneskekontakt, lyst til udeliv og aktivitet, solidt indhegnet have og mulighed for adgang til have/hundegård om dagen. De er vant til at være udenfor om dagen samt sove indenfor sammen med deres familie om natten, og dette ønsker de også fremover. De søger ikke nødvendigvis det samme hjem, da de har meget forskellige egenskaber, men det kunne være fantastisk hvis de kunne blive sammen.
Begge hunde har et sundt hundesprog og trives i flok. De(t) nye hjem kan derfor godt have en anden hund eller to.
Hundene er velsocialiserede og præget på verden. De er vant til at være med overalt, køre i bil, være i hundeskov osv. De har begge gået til hvalpetræning og familiehundelydighed og er vant til at være omkring børn i alle aldre.

De omplaceres for 2500 kr. hver, og der medfølger træksele, gåsele, line, madskål, tæppe og vant foder. Derudover medfølger EU-pas, DKK-stambog, adgang til opdrætters købergruppe samt mulighed for at overtage sygeforsikring hos Agria med rigtigt god dækning.

Deres nuværende familie vil meget gerne holde kontakten til ny(e) ejer(e). Der medfølger et stort netværk af glade huskyfolk, som ejer søskende, hvalpe, fætre og kusiner til Yuki og Neela, og der arrangeres træf jævnligt.

Yuki
Yuki er opdrættet af mig, og jeg har fulgt hende tæt hele hendes liv. Hun er en venlig, afbalanceret hund, der egner sig til en ejer med lyst til udstilling, tricks, rally-lydighed mv. Hun er af utroligt samarbejdsivrige linjer og er rigtigt glad for at arbejde. Yuki kan gå uden snor under kommando på træningspladsen, men kan derudover ikke gå uden snor, hvilket også er normen for racen. Hun er netop startet op på DKK's færdighedsprøveprogram og synes det er rigtigt sjovt.
Yuki har ikke et stort drive inden for trækarbejde, så motion er kun på hyggeniveau med hende. Hun elsker dog at løbe frit i indhegninger og gå lange ture.
Yuki er sund og rask, men grundet en meget vanskelig første fødsel, skal hun ikke have hvalpe igen. Hun sælges med avlsforbud.

Neela
Neela er datter af Yuki, opdrættet hos kennel Blazing Siberians. Jeg var selv med til fødslen og har fulgt hende tæt siden. Neela er en aktiv, lille huskytæve. Hun arbejder som om hun var dobbelt så stor og søger klart en ejer med interesse for at køre kickbike, køre vogn eller løbe. Neela kan køre i alle positioner foran vogn. Hendes pels er kort, hun har god ædelyst og er i god form. Der er mulighed for at hun kan køre løb med vores hunde næste løbssæson, såfremt køber er ny i sporten og gerne vil introduceres til den.
Neela er sund og rask og blev mentalbeskrevet med fantastisk resultat i marts 2018.
Neela kan basislydighed og er ringtrænet, men har lidt for meget krudt bagi til en hel masse lydighedstræning. Hun kan ikke gå uden snor, og hun trækker under gåtur. Hun har meget karakter og snakker meget, men er venlig mod andre hunde.

Undertegnede står for omplacering af hundene, da ejerne er meget berørte af situationen. Der formidles kontakt til ejer for aftale om besøg, når potentiel køber er fundet.
Send mig en mail med information om dig og din husstand, og skriv hvilken hund du er interesseret i og hvad du kan tilbyde, så vender jeg fluks tilbage.

Venligst
Malene Hansen, Kennel Mesmocan
mesmocan@hotmail.com

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;