Oprettet 17. maj 2018

Labrador, hvalpe, 1 uge , salgklar 10/7-2018





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

8 skønne labrador-hvalpe født 15/5-2018
Hvalpene er stue-opdrættet og er resultat af en meget succesfuld parring mellem far Mander, 4 år brun labrador af den gammeldags type, og mor Bella, 2 år gul blanding mellem en husky-mor og en labrador-far. Begge hunde kan følges på Instagram under @manderlab og @catfinndogbella. Kort om forældrene:
Mander er uden stamtavle og fra Stald Floes (www. stald-floes. dk), hvor hans mor, søster og niece bor, således tre generationer. Han er en slank, aktiv hund på 30 kg, en typisk labrador, der elsker mad, leg, vand og selskab.
Bella er eneste gule ud af sit kuld fra en labrador og en husky. Ligesom Mander er hun også slank af bygning og kræver en del motion og aktivering. Hun vejer normalt 22kg. Hun er godheden selv og elsker leg, at kæle og katte.
Begge forældre har ingen sygdomme eller ledproblemer. Trods tydeligt gode instinkter bruges hverken Bella eller Mander til jagt, men er de perfekte familiehunde. Begge forældre fodres med HIKE hundefoder. Hvalpene er fordelt således:
4 lyse hanner
1 lyse hun
1 sort han
2 sorte hunner. Vi prioriterer at finde de rigtige familier til hvalpene, hvorfor vi forbeholder os retten til at sige nej.
Hvalpene vil under opvæksten blive stimuleret af både mennesker, hunde, kat, indendørs og udendørs aktiviteter samt påbegynde renlighedstræning på græsplæne. De fodres med HIKE-hvalpefoder, når tiden er inde til dette. De vil være vaccinerede, chippede samt have fået ormekure ved afhentning, hvor man også vil få en lille pose med hvalpefoderet med, så man kan lave en glidende overgang til det foder, man selv ønsker at bruge.
Prisen er uafhængig af køn. Ved bestilling betales der 1500,- i depositum, som selvfølgelig modregnes den endelige pris ved afhentning. Man kan besøge sin hvalp, efter aftale under dens opvækst, og man vil ligeledes jævnligt modtage billeder og opdateringer på sin hvalp på SMS. Hvalpene er vejet ved fødsel, og den løbende vægt vil blive bogført, så man også kan følge med på denne.

Oplysninger:
Racer: Labrador
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 10/7-2018

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;