Oprettet 13. maj 2018

Australian Shepherd





Race
Race
Australian Shepherd
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Black tri coulor og red tri coulor
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. juni 2018
Placering
Placering
4550 Asnæs
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Det er vigtigt for os, at opdrætte nogle hvalpe som er sunde, har et godt temperament og er racetypiske. Vi bruger meget tid på, at socialisere hvalpene i den tid de er hos os. De bor i huset med os, er en del af familien og oplever derfor mange forskellige ting. Vi får også ofte besøg, så hvalpene møde forskellige mennesker, både børn og voksne. Når de er gamle nok, kan de også komme uden for hver dag, hvor de også har en legeplads. De får løbende forskellige udfordringer og påvirkninger, jo ældre de bliver. Som helt små følge de et sensor program, som gør dem bedre til at løse problemer og give dem bedre stressrespons, hvilket vil sige, at de er bedre til at håndtere stressende påvirkninger. Når hvalpene er klar til det, kommer de også på tur og oplever andre ting, fx ud at køre i bil, tur på stranden og andet. Når hvalpene er 7 uger bliver de hyrdeinstinkt og mentaltestet(hvalpetest).
Hvalpenes forældre er racetypiske aussier. Moren er egen import fra Tyskland og er af både udstillings- og arbejdeslinjer. Hun er undersøgt for forskellige avelige helbredsproblemer. Faren er efter udstillingslinjer fra USA. Begge hunde er meget arbejdsvillige.
Vi har flere års erfaring med opdræt af hvalpe og vi ser det som en vigtig opgave, at give hvalpene den bedst mulige start på livet. Det er også vigtigt for os, at hvalpene får et godt liv efter de flytter fra os.
Hvalpene bliver solgt med DKK stambog, sundhedbog, er chipmæked, ormebehandlet, vaccineret, dyrelæge kontrolleret, startfoder og legetøj. Vi vejleder og hjælper også hvalpekøberne, så meget de har behov for det efterfølgende. Der er også tilbagevendende hvalpetræf, for de der ønsker det.
Hvalpene er opdrættet efter Klubben For Hyrde-, Kvæg- Og Gårdhund og DKK`s avlsanbefalinger.
Det er vigtigt at være opmærksom på, at en aussie er en meget aktiv og intelligent hund, der kræver mentale udfordringer, men også en fantastisk hund at træne.
Kontakt os gerne for yderlig information.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;