Oprettet 13. maj 2018

Labrador/Kongepuddel, hvalpe, 4 uger , salgklar 8.6.2018





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

Bibi fødte d. 14.4. fire sorte tæver og to brune hanner . Mor Bibi er en Formel 1 Labrador og far Richy er en kongepuddel. Følg med på vores hjemmeside, hvor der løbende bliver lagt billeder og videoer op af de små hvalpe. Her kan du også se hvordan du reserverer en hvalp. Vi har stueopdræt, hvilket betyder at hvalpene vil være i dagligstuen sammen med os, når vi er hjemme. Derved får de selvfølgelig masser af opmærksomhed, både af os og vores mange gæster, og bliver derved socialiserede. Samtidig vænner de sig til de forskellige lyde, der er i et hjem.
Hvalpene bliver også renlighedstrænede. Hvalpene er 8 uger og klar til at flytte hjemmefra d. 8.6. Her får de et tæppe med, som dufter af mor og de får foder med til den første uges tid. Inden fraflytning har alle hvalpene gennemgået 3x ormekur. De har været hos dyrlægen og fået sundhedstjek, blive chippet og vaccineret og fået lavet sundhedsbog. Labradoodlen er et bevidst mix imellem racerne puddel og labrador. Herved får man puddelens mere allergivenlige pels og labradorens arbejdsomme og træningsvillige sind.
Labradorens venlige og medgørlige adfærd kombineret med dens legesyge og intelligens gør, at i får en hund som elsker, og har nemt ved at tilpasse sig både ejer og fremmede.
Da både puddel og labrador er blandt verdens mest intelligente hunde, vil I få en lærenem hund, som gerne vil samarbejde med jer. Labradoodlen er desuden supergod til børn. Se mere på vores hjemmeside: www. labradoodle-hvalpe. dk
Da vores hjemmeside er helt ny og derfor endnu ikke registreret hos Google og andre søgemaskiner, er det vigtigt at du skriver hjemmesideadressen i din internetbrowser og ikke i Google søgefeltet.

Oplysninger:
Racer: Labrador/Kongepuddel
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 8.6.2018

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;