Oprettet 8. maj 2018

SØGES - West Highland White Terrier - Tæve - Unghund/Voksen Købes





Placering
Placering
2500 Valby



Annoncebeskrivelse

Hej alle

Vi søger med lys og lygte efter en Westie der kan blive vores nye familie medlem.
Vi vil meget gerne finde en tæve der er 1-3 år gammel da vi føler at vi hverken har den viden eller mulighed for at passe og træne en hvalp.

Vi er en lille familie på 3, med en datter på 11. Vi bor i en stor stuelejlighed med en stor flot og grøn gård og forhave i Valby/København, et stenkast fra Søndermarken og Frederiksbergs have. Vi er en aktiv sejlerfamile så der kommer til at blive mange nye dejlige eventyr der står på skemaet.

Vi ønsker en Westie der er godt socialiset med andre hunde, børn, bilture etc. og som selvfølgelig har været en naturlig del af en familie. Da vi voksne arbejder er det også godt hvis den klarer at være alene hjemme, (ca 6-7 tim/dag).

Jeg (mor i huset) er vant til kæledyr i familien da jeg selv er vokset op med hund + katte og kaniner i omgange. Lige nu har min søster lille Schnauzer-tæve, Kajsa, og min far har en Irsk Setter-han, Rio.

Vi håber der findes en dejlig Westie-pige der søger et nyt hjem, og en glad og aktiv familie, et sted der ude i Danmark. Meget gerne på Sjælland eller Fyn men selvfølgelig kører vi til Jylland hvis der er. :)

Med STORT HÅB og en kærlig hilsen Anna, Mats & Amanda

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;