Oprettet 24. april 2018

Sort spids, hvalpe, 8 uger , salgklar 3-6-2018





Race
Race
Sort Spids
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
4340 Tølløse



Annoncebeskrivelse

5 hvalpe, 2 sorte hanner og 3 brune tæver født 7/4 2018. Kan flytte hjemme fra i uge 23.
Hvalpene sælges for 7000 kr./stk. inkl. stambog fra Klubben for Sort Spids, chipmærkning og registrering i Dansk Hunderegister, 7-ugers vaccination, dyrlægekontrol og ormekur. Begge forældre er HD-fri, fri for patella luxation, og racen har ingen øjensygdomme.
Hvalpene bliver socialiseret med børn i alle aldre, andre hunde, katte og høns. De
har leget i haven og prøvet flere former for underlag og masser af legetøj.
Avlsarbejdet med den sorte danske spidshund tog fart i begyndelsen af 1990’erne. Den er beskrevet i gamle danske hundebøger og leksika som den almindeligste spidshund i Danmark sidst i 1800-tallet.
Den er først og fremmest avlet for at få en hund med et venligt sind og en sund kropsbygning, der er harmonisk og velproportioneret. Den er en god familie- og brugshund; rolig og børnevenlig. I kraft af hundens stærke tilknytning til familien og dens fine høresans, er racen vagt- og hyrdehund af natur. Den er desuden intelligent, lærenem og arbejdsvillig. Racen klarer sig særdeles godt i lydigheds- og agilitykonkurrencer og anvendes yderligere som læsehund og skolehund. Se mere om racen på sortspids. dk eller på facebooksiderne: Klubben for Sort Spids og Sort Spids hvalpe

Oplysninger:
Racer: Sort spids
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 3-6-2018

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;