Oprettet 19. april 2018

Spansk podengo, hund, 6 år





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
6 år
Placering
Placering
1123 København K



Annoncebeskrivelse

Yoda trænger til en varm seng ??. Yoda er en forsigtig spansk podengo, han er ca. 6 år og måler ca. 50 cm. i skulderhøjde - og så er han alt for tynd!. For et år siden blev han fundet efterladt - formentligt af en jæger, der ikke gad have ham mere, måske pga alder.
Heldigvis blev han fundet og bragt ind til et spansk internat inden han enten døde af sult, kulde eller påkørt. Yoda er en forsigtig fyr, men han vil rigtig gerne have kontakt med os, når vi kommer ind i hans indhegning, men han venter altid i baggrunden, mens de andre hunde maser på for opmærksomhed.
Når der endeligt er ro på, kommer han hen for at blive nusset.
Han vil rigtig gerne på gåture, hvilket desværre sker alt for sjældent.
Han bor pt sammen med 6 andre store hunde, et par af dem er nogle bisser, så Yoda holder lav profil, han vil til enhver tid undgå konflikter. Han er god med andre hunde, han leger sjældent, men er ellers social.
Da Yoda er en forsigtig type og formentligt aldrig har boet i et hjem (her i Spanien holdes mange podengoer i lænke på en plads eller i bitte små skure), leder han efter et roligt hjem uden små børn og ikke i et befærdet bymiljø. Han skal have tid til at forstå de nye ting omkring ham, så man skal være tålmodig og kærlig.
Han vil helt sikkert have gavn af, at der er en anden venlig hund i hjemmet, som han kan støtte sig op af. Se Yoda's video her: `LINK FJERNET`. Opdatering 23/2-2018
Idag var Yoda med på en hyggelig bytur og cafebesøg og han gjorde det super flot. Larmen fra bylivet tog han stort set i stiv pote og hyggede sig med de nye dufte og slappede af på cafeen. Han reagerede dog med at fare sammen de førtse gange han hørte en høj lyd, men efter kort tid slappede han af. Han hilste pænt på alle vi mødte, mænd, damer og andre hunde.
Se en lille video af vores tur: `LINK FJERNET`. Yoda er kastreret, vaccineret og har pas.

Oplysninger:
Racer: Spansk podengo
Alder: 6 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;