Oprettet 19. april 2018

Spansk bodeguero, hund, 12 mdr.





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
1123 København K



Annoncebeskrivelse

Snoopy. Lille Snoopy er en sød spansk bodeguero på ca. 1,5 år. Han måler ca. 38-40 cm. i skulderhøjde.
Stakkels lille Snoopy. Han kom til internatet med hans ejer, der havde svøbt ham ind i et gammelt tæppe, han kunne knapt stå på benene. Damen sagde, at han fire dage forinden var blevet overfaldet af en stor hund, og de havde ikke bragt ham til en dyrlæge. Da vi fik kigget på ham, var han fyldt med dybe bid huller, han var nærmest revet op på den ene side. Vi hastede ham til dyrlægen, der fandt maddiker inde i bidehullerne. Dyrlægen tog han strakt på operationsbordet og kunne ikke love os, at lille Snoopy ville overleve.
Men Snoopy er en figther! Selvom han er holdt sammen af klips og havde krave på i et par uger, blev han lynhurtigt den gladeste lille dreng. Han får os alle sammen til at smile med hans altid gode humør. Han er fyldt med kærlighed og en god portion energi. Han elsker at komme ud på ture, især når vi stopper op for at nusse. Han dytter sin lille snude på ens næsetip for at få mere nus.
Han bor nu med 4 andre hunde og det fungerer fint, han kan vrisse lidt at de andre, hvis han mener, at det er hans tur til opmærksomhed. Video af Snoopy: `LINK FJERNET`. Opdatering 6/3-2018
Idag var Snoopy og tre af hans venner med på en lille bytur. Han klarede det super flot. Han var lidt opmærksom på pludselige lyde, men fulgte pænt med rundt. Han hilste glad på fremmede mennesker og andre hunde - hanhunde er han lidt grumpy overfor.
Vi sad på en cafe og nød en kop kaffe og Snoopy sad bare pænt og ventede på, hvornår vi ville genoptage den spændende tur.
Han var lidt stresset i buret i bilen, men ikke mere end at han lagde sig ned efter kort tid.
Video af turen kommer snart. Snoopy er kastreret, chippet, vaccineret og har pas. Han er rejseklar!. Det koster 3000 kr. at adoptere han og det er inkl. fly billet til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Spansk bodeguero
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;