Oprettet 2. april 2018

Bichon Frise tæve hvalp DKK stamtavle





Race
Race
Bichon Frisé
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. april 2018
Placering
Placering
8700 Horsens
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

De er de mest tillidsfulde og charmerende hvalpe og du er meget velkommen til at besøge os, hvis du ønsker sådan en charmetrold.
1 tæve tilbage, ud af et kuld på 3, hun må flytte hjemmefra torsdag d.26.04.18 lige op til Store Bededagsferien.
Vores hvalpe er familiehunde og en del af vores hjem og en naturlig del af familien, ligesom hvalpene selvfølgelig bliver det, hvormed de får den bedste start på livet.
Med denne skønne race får du en hund, der tilpasser sig dig, de kan sagtens være i en lejlighed, det vigtigste er, at du har tid til at være sammen med den.
Da mine hunde er min STORE hobby og hundene er en stor del af vores liv, betyder det også at hundene er opdraget og socialiseret på højt niveau, da jeg gerne vil lave nogle super familiehunde.
Hvalpene bliver vant til at køre i bil, omgås børn & komme ud i forskellige omgivelser. De får sundhedsbog og en lille startpakke med til deres nye hjem. I startpakken findes fx. foder, karte, kam, et tæppe, høm-poser og div. info.materiale. Hvalpene får chip, ormekur,1.vaccination & sundhedsbog fra dyrlæge og har selvfølgelig Basis Plus stambog fra DKK
Er en del af bomuldshunde familien, de er allergivenlige og fælder derfor ikke. Hvalpenes indavls procent er selvfølgelig 0 %
Forældrene er begge avlsgodkendte og præmieret til Champions og derved meget racetypiske. De har endvidere titler indenfor Rally lydighed, som er min hobby.
Billede 3 er af moren og billede 4 er af faren, som begge bor hos mig, så du kan møde og se dem.
Skriv eller ring hvis et besøg ønskes :-)

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;