Oprettet 18. marts 2018

Corgi blanding, hund, 3 år





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
9370 Hals



Annoncebeskrivelse

Lange Nana, fra Valcea, Rumænien. På ca. 10 kg. Vaccineret, chip, neutraliseret, samt fået ekstra ormekur. Hun kan besøges i Hals. Hun er en mild pige, med et rolig temperament. Charme og kan smile, hvis man fx synger for hende. Hun vil gerne være social og nusses. Hun er. først ved at finde ud af, at livet er dejligt, så stadigt lidt ydmyg. Hun er nysgerrig, men det kommer lige så stille, hun vokser hver dag og virker tilpas.
Vil gerne fjante med de andre hunde, men det er ikke den største ballade, hun er en stille og rolig hund. Dog mere kærlig, fjantende over for hvalp. Hun har valgt sin egen kurv, trods der findes 5-6 stykker her i hjemmet. Så hun har en base. Hun er tålmodigt afventende, hvis den skulle være optaget. Hun er begyndt, at komme op i sengen om morgen, for, at sige glad 'godmorgen'. Samt vover hun sig stille op i sofaen. Følger godt med på gåtur i sele. både med line og flex og jeg tror hun er den, der hurtigt kan lære, at gå uden snor. I hundeskoven, følger hun fint med. Vi færdes i natur og strand. Hun kan hentyde med et lille bjæf, hvis lyd i haven. Nana trænger stadigt til, at tage på. så jeg gætter hendes vægt vil være passende på en 12 kg. Hun er madglad. Hun ønsker sig en have og en kærlig familie.
Kat, børn, ikke testet endnu. Det sidste billede er fra Rumænien. Adoptionsgebyr 2200,- samt 125,- for Dansk Hunderegistrer.

Oplysninger:
Racer: Corgi blanding
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;