Oprettet 3. marts 2018

Dogo Canario pige til salg





Race
Race
Dogo canario
Farve
Farve
Bridle
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. marts 2018
Placering
Placering
4070 Kirke Hyllinge
Stamtavle
Stamtavle
FCI
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Hej, mit navn er Cleo, jeg er en Dogo Canario pige på 1,5 år. Jeg søger nyt hjem da min mor er blevet meget syg og ønsker at jeg stadigvæk får det bedste hundeliv, som jeg fortjener. Jeg er som hvalp blevet importeret fra en fantastisk kennel i Ungaren som min menneske mor stadigvæk har god kontakt med.

Jeg har en flot stambog, jeg er chippet og vaccineret mv., Jeg er en rigtig dejlig nem glad hund! ???? Jeg er vant til at bo med min menneske mor og en hanhund på 4 år, på landet i rolige omgivelser, og fortrækker dette fremadrettet. ???? Jeg er god til at gå i snor, jeg går snuseture og bliver glad, når jeg møder andre hunde som vil hilse på. Jeg elsker mad og vil ikke dele med andre hunde! - Få hunde må godt tage mit kødben men ikke alle, så kan jeg godt komme til at sige vov! ???? Børn og voksne, samt fremmede må godt tage min mad fra mig.

Jeg kan dele alt mit legetøj og kan lege med de helt små til de helt store hunde og jeg er meget sød og forsigtig når jeg leger. Derudover er jeg også er en god vagthund! Jeg er vant til at have en stor have at løbe rundt i, jeg gør når nogen går forbi hækken men jeg kan også godt genkende naboerne. ????
Jeg er godt opdraget, jeg kan diverse kommandoer som, giv pote, dæg, halse, blive kommandoer og plads, samt poserer for kamera. ☺️Jeg eeelsker at køre bil og lege med bold og legetøj, samt svømme om sommeren ved vand og strand med mine venner.

Jeg er en rigtig nusse hund, jeg har altid været nem at have med at gøre, jeg har et helt normalt energi niveau, får klippet negle hver 14 dag af min menneske mor og finder mig i det, så længe jeg bliver fodret med godbidder imens. ☺️ Jeg kræver mine to gåture om dagen, samt lidt leg og nus. Jeg er en rigtig sød og social hund og er god til at dele opmærksomhed med andre hunde og større børn. Da jeg kun er 1,5 år gammel, vil jeg gerne(hvis)bo hos nogen med børn over 5 år, da jeg selv er et barn og gerne vil lege med. ☺️ Jeg har været sammen med en knægt på 12 måneder og ham kunne jeg godt lide at kysse på og nusse med. ☺️

Jeg vil meget gerne bo sammen med en anden hund igen, da jeg tror det vil være rigtig godt for mig at have en ny ven.
Jeg tager alle mindre hvalpe til mig, som var de mine egne, jeg er en rigtig mor hund, god til at opdrage hvalpe. ☺️

Jeg leger godt med alle hunner.
Mine to bedste veninder er en rottweiler hunhund på 3,5 år og en dogo canario/mix/canecorso hunhund på 5 år som jeg mødes med ofte og leger frit med.

Jeg har været lidt af en model hund siden jeg var hvalp, min menneske mor har en Instagram profil: Helle_dogblog hvor der ligger flere hundrede billeder og videoer af mig fra da jeg var lille hvalp på kennelen i Ungaren, til mit liv her i Danmark og op til nu. ???? Så hvis i vil se mere af mig, så skal i bare gå derind og kigge nærmere! ????

Jeg koster 9.000 kr, med mig medfølger, stamtavle, sundhedsbog, transportbur + puder + tæpper, 2 designer halsbånd, (jeg har/står model for et firma som laver halsbånd til store hunderacer) 1 lædersnor, 1 refleks snor, K9 sele i pink med refleks samt speciel lygte. Mad/vandskål, sele til bil, negleklipper, loppekur, legetøj samt mad til den første tid.

Jeg hører at hører fra min nye familie snarest muligt! Med venlig hilsen Cleo. ????

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;