Oprettet 1. marts 2018

Fransk bulldog hvalp





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
6 uger
Farve
Farve
Brindle med hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. marts 2018
Placering
Placering
7430 Ikast
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Kunne denne smukke og flotte dreng tilbage ????

Vores dejlige Hjørdis har for første gang fået 7 skønne franske bulldog hvalpe ( ægte med sundhedsbog ) Født d. 15/1 salgsklar d. 15/3. 4 piger og 3 drenge. Fleste brindle med hvid - super flotte . Der 2 flotte haner tilbage. Hjørdis er har fået tjek hos dyrlægen før hun blev parret ligeledes er faren tjekket ( sundhedstjek )
De er født samt opvokset i vores køkkenalrum så de er vant til alle hverdagslyde. De er dagligt i menneske hænder og nyder at kunne udforske huset på egne ben. Meget sociale, trygge og legesyge. Før afrejsening vil de blive øvet i renlighedstræning, køre bil samt mulighed for at komme turer ud i haven, således at verden ikke er så stor og skrammende før de rejser ud i den store verden????

Før de rejser ud til deres nye familer vil de have fået :
3 x ormekur , chippet , sundhedsbog , sundhedstjek samt vaccineret .

Udover dette vil der medfølge: foder til den første tid , legetøj , tæppe med duft af kendte rammer. En skøn race - virkelig dejlig familiehund.

Mor og far begge sunde og raske.

Pris 8000kr
Reservationsgebyr 2500kr og tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Det er vigtigt for os at de kommer ud til de rigtige familier.

Er det mon lige dig / jer der står og mangler ent nyt familie medlem at give en masse kærlighed til, så kom og besøg os så i kan følge mig før jeg skal flytte hjem til jer.

Billeder af hvalpene samt mor & far. De befinder sig i Ikast.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;