Oprettet 14. februar 2018

Golden Retriever





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Han



Annoncebeskrivelse


Race: Golden Retriever Farve: Gylden Køn: Han
Vægt: 35 kg Alder: 2 år Pris: 3000,00 Arkibald er desværre kommet retur til Dyreværnet da tidligere ejer ikke længere var tryg ved ham grundet hans ressourceforsvar. Derfor leder vi efter en ny familie, der har erfaring med at håndtere dette på den helt rigtige måde, så Arkibald ikke skal skifte familie igen.
Denne ufatteligt smukke dreng er af den gyldne slags med jagtlinier, og selvom han aldrig er blevet præsenteret for jagt, så har han lige det ekstra gear i aktivitetsniveau, og kræver ekstra indsats og investering for at stimulere hans kønne hoved nok og korrekt. Han elsker generelt at bære ting i munden som de fleste retrievere.
Arkibald har gået til noget lydighedstræning og vi skal sikre at han i et nyt hjem fortsat bliver trænet med positiv forstærkning, gerne klikkertræning, da han med garanti vil elske dette. Derudover skal han have opbygget sin selvtillid, da han er en usikker dreng.
Arkibald skal ud til hus og have med masser af udenomsplads i et kattefrit hjem. Han bliver voldsomt overgearet af børn, og hans tidligere ejere mener, han ville have bedst af at lande hos en familie med hundevante teenagebørn, hvis der overhovedet er børn i hans kommende familie.
Han vogter legetøj og ting han samler op når han er ude at gå tur, og han mener det. Dette kan både være pinde, papkrus med mere. Det skal indlæres på en god måde at han slipper og bliver belønnet for det. Hvis man bare tager det ud af munden på ham bliver han sur og kan hapse.
Den flotte fyr har døjet meget med øregangsinfektioner, hvorfor han efterhånden har haft en del dyrlæger til at pille i dem i tidens løb. Dette har gjort at hans kærlighed til dyrlæger kan ligge på et meget lille sted, og man skal være meget obs på dette til de nødvendige tjeks, da han kan reagere kraftigt.
Den perfekte familie til Arkibald må ikke førstegangs-hundeejere, og det er et ufravigeligt krav at man har erfaring med at håndtere og mindske ressourceforsvar korrekt og positivt.
Hvis man, mener man er den rette familie til Arkibald, så tøv ikke med at komme og møde ham. Her vil man samtidig blive informeret om samtlige øvrige detaljer om denne gudesmukke fyr.
Arkibald er kastreret og har pas  

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;