Oprettet 2. februar 2018 Føj til dine favoritter

Sjældne Bergamasco hvalper til salg

3460 Birkeroed
Race
Race
Cane da pastore bergamasco
Race
Cane da pastore bergamasco
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sort og grå melange
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. marts 2018
Placering
Placering
3460 Birkeroed
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Fantastiske familehunde: altid veltilpassede, tålmodige med børn, glade for at være ud, men ikke særdeles krævende for motion. Bergamasco er en meget intelligent, og balanceret race. En Bergamasco føler sig et medlem af sin familie som den beskytter mod fremmede, mens den er venlig med andre hunde og mennesker, som sin familie har godkendt. De er oprindeligt opdrættet for at samle færeflokken, en opførelse som de bevarer med familiemedlemmerne :).
Deres pels består mest af uld, som ikke falder. De er derefor betragtet som allergivenlige hunde. Pelsen danner filtbånde. Deres udseende gjorde dem usynlige i flokken og gjorde ulvene usikre i deres angreb. Om sommer, lige som færene, blev de barberet, og deres uld brugt samme som fåreuld.
Hvis man vælge at bevare filtbåndene, slipper man for at børste hunden, om man kan glade sig til en hund hvis udseende og farver udvikler sig hele tiden. Alternative kan man holde pelsen kort ved at børste den - eller sågar barbere dem og så vil de karakteristiske pletter som de har som hvalpe være synlige igen.
Paa min FB hjemmeside
er der flere oplysninger om denne sjældne race.
Hvalpene er i de to karakteristiske Bergamasco farver; sort (som falmer til gylden med tiden, se moren i billederne) og merle (grå med melange farve, se faren) og der er både han og tæver i begge farver.
Hvalpene er født i et privat hjem. De er vant til alle lyde der hører en almindelig husholdning til og er fuld socialiseret.
De sælges med DKK (Dansk Kennel Klub) stambog, vaccinationer, ormkur og registrering i Dansk Hunderegister.