Oprettet 24. januar 2018

Chihuahua, hvalpe, 8 uger , salgklar 29.01.18





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
9560 Hadsund



Annoncebeskrivelse

Nu har vi været ved dyrelægen og er blevet chippet, vaccineret, fået ormekur og tjek, og vi fik SÅ MEGET ros for vores temperament..
Vi er klar til at flytte på mandag d. 29.01.18.Vi har i starten af december fået tre små skønne chihuahua piger.
De er født d. 04.12.17, og vil være rejseklar tidligst d. 29.01.18. Uden stamtavle. De er efter sunde og raske forældre, med fantastiske sind, der ikke gøer, og gerne vil snakke med nye mennesker.
Begge forældre haves. Ved interesse kan billeder af helsøskende fra sidste kuld sendes.Hvalpene vokser op i stuen, og bliver vandt til dagligdagens lyde, og mindre børn.Moren vejer 3 kg. Og faren vejer 1,5kg.
Så hvalpene forventes at få en vægt derimellem. Dog forventes den ene hvalp at blive knap så stor som den anden.Den sorte tricolor tæve kaldes Allie.
Den lyseste a de brune kaldes Nellie. SOLGTOg den mørkebrune kaldes Minnie, og er den mindste. De sælges kun til de allerbedste hjem.Ved interesse, ring da gerne, eller skriv lidt om hva du/i kan tilbyde, og selvfølgelig spørg endelig hvis der er andet man vil vide.De vil selvfølgelig være chippet, vaccineret, have fået ormekur og sundhedstjek ved afrejse, samt have et lille tæppe, lidt legetøj og mad med, til den første tid.Depositum på 1500kr. Betales ved reservation.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;