Oprettet 20. januar 2018

Berner sennen/samojedespids, hvalpe, 1 uge , salgklar efter d. 9 marts





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7742 Vesløs



Annoncebeskrivelse

Mor: Berner Sennen
Far: samojedespids
født. d. 12 januar 2018
6 hunner: 5 sorte, 1 brun
3 hanner: alle brune
pris: 5000 kr.
Vi bor på Hannæs i det nordlige Thy.

Vores dejlige familiehund Alba har fået et stort kuld fine hvalpe. Hvalpene kom til verden midt i familiehyggen fredag d. 12 januar. Alba er en smuk og godmodig Berner sennen hund, som er opvokset i som en stor del af vores familie: mor, far, 4 børn fra 2-14 år samt vores bofælle-familie: mor, datter, en broholmer og en lille kat.
Dette kuld hvalpe er Albas første, og hun passer og plejer dem lige efter bogen. Hvalpenes far er naboens godmodig og venlig samojedespids.
Hvalpene vokser op som en del af familien og hverdagslivet i vores hjertevarme hjem, med højt til loftet og plads til alle.
De bliver klappet, kælet. kysset, krammet, udfordret, udviklet og socialiseret efter alle kunstens regler, og naturligvis vil de blive tjekket, vaccineret, ormebehandlet og chippet hos dyrlægen inden de flytter fra hjemmefra. Hvalpene er klar til at komme til deres nye hjem fra midten af marts, men kan ses og reserveres allerede nu. I kuldet er der 6 piger, - 5 sorte med hvide aftegninger og 1 brun med hvide aftegninger, og 3 drenge der alle er brune med hvide aftegninger.
kontakt os endelig hvis du vil vide lidt mere om hvalpene, eller har lyst til at komme og kigge på dem!
hvalpene kan også følges på facebooksiden 'Albas hvalpe'
pris 5000 kr. (hvoraf 1000kr. er depositum der betales ved reservering)

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;