Oprettet 17. januar 2018

Boxer





Race
Race
Boxer
Alder
Alder
1 år og 3 måneder



Annoncebeskrivelse

*Hoppebolden Fie*
Der er fuld knald på Fie, som er en blanding af Boxer og Engelsk Bulldog. Hun slår knude på sig selv for at få opmærksomhed, og charmer alt det bedste hun har lært. Hun kan godt være alene nogle timer, men har ikke været vant til det på daglig basis. Hun har ingen kendskab til børn, og der skal derfor ikke være børn under 12 år i nyt hjem. Hun er god med andre hunde, men er en rigtig bullerbasse. Hun har ikke lært at gå pænt i snor, og trækker derfor med alle hendes 29 kg.
Fie har Boxerens glade temperament og aktivitetsniveau og Bulldoggens stædighed og trang til at sove længe. Vi har erfaret Fie ikke har en stopknap ift. bolde og træklege. Det er derfor vigtigt nyt hjem forstår, at disse lege ikke skal praktiseres. Hun elsker al mad og vil gerne træne og lave opgaveløsning.
Vi søger et hjem hvor Fie kan være i centrum, og hvor der er tid og overskud til hende. Et hjem hvor hun ikke skal være alene hjemme 8 timer om dagen. Hun kører gerne med i bilen, og elsker at komme til stranden hvor hun både svømmer og dykker

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;