Oprettet 17. januar 2018

Blanding af racer Tarzan





Placering
Placering
7260 Sønder Omme



Annoncebeskrivelse

Tarzan er en af de mest fantastiske hunde du nogensinde vil finde. Desværre er han endt i et hjem, hvor der ikke er den tid og overskud til ham, som han kræver.

Tarzan er en 6 måneder gammel Labrador/Alaskan Husky blanding. Nok ligner han mest en labrador, men han er af personlighed en rigtig Husky.
Han er skøn, trofast, kærlig, energisk og super fræk på den gode måde. Han elsker at lege og han elsker at gå og løbe ture, enten i snor eller i hundeskoven. Vi er også begyndt at træne træk med cykel, hvilket vi tror han vil være super dygtig til. Han nyder det i fulde drag, og han er super god til det. Han har været vant til at trække min kæreste på skateboard, men vi er gået hen til at jeg bruger cykel med ham til træk nu. Med den rette træning, vil dette også være en ting han ville være god til.
De gange vi har været sammen med mindre børn, har Tarzan været super god, og der har ikke været nogle problemer. Han er også vant til kat herhjemme.
Tarzan nyder at være med i sofaen og sengen og være en del af hele familiens hygge perioder. Han er vant til at sove i sengen med os og vores anden hund.
Han er ikke en hund, der ville have godt af, og være glad for, at skulle gå udenfor.
Han er renlig, og han kan ”sit” og ”kurv”.

Vi ønsker en familie der har massere af tid, energi og overskud til Tarzan. En familie der kan vide sig sikre på, at de er villig til at tage udfordringen op med en slædehunds hvalp og som ved at de vil inddrage ham i familien og lade ham blive der for altid.

Tarzan er kastreret, chippet, vaccineret første gang og har fået ormekur.

Prisen for Tarzan er 3000 kr., men er til forhandling, da det vigtigste er, at han får et godt hjem.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;