Oprettet 14. januar 2018

Bichon frisé hvalpe med DKK/FCI-stamtavle





Race
Race
Bichon Frisé
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
hvid
Antal
Antal
7 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. februar 2017
Placering
Placering
3230 Græsted
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Aleqa, White Vision's Lady Madonna, og Noah, Gulmarsbergs Sunchine Noah, blev 18. december 2017 forældre til hele syv fine hvalpe, fire hanner og tre tæver. Hvalpene er avlet efter KSS (Klubben for Små Selskabshunde, Canis-minor) og DKK's avlsanbefalinger.
Hvalpene skal blive hos os, til de er mindst 10 uger gamle, dels fordi vi ønsker at vente med første vaccination (for ikke at ødelægge immuniteten fra deres mor), dels pga. årstiden. Mens hvalpene er her, sørger vi for grundig socialisering og miljøtræning: møde med andre hunde og mennesker i alle aldre ude og hjemme, renlighedstræning, at køre i bil, udflugter til by, skov og strand, indledende lydighedstræning og træning med halsbånd og line etc.
Hvalpene vokser op i en tryg familieramme og bliver chipmærket, vaccineret, dyrlægetjekket og får 3 gange ormekur, inden de flytter hjemmefra.
Der medfølger naturligvis DKK-stamtavle, sundhedsbog, DKK-købsaftale og grundigt gennemarbejdede "Gode råd til den første tid med hvalpen". Hertil kommer en stor hvalpepakke med kam, karte, tæppe, foder samt en overraskelse eller to. Vi vejleder i pelspleje mv. - og du får en livslang "hotline" til opdrætter for spørgsmål om stort og småt.
Vi er en lille kennel i Nordsjælland med fokus på at avle sunde og racetypiske bichon friséer. Forældrene har patella 0/0 og er øjenlyst. Derudover er de begge udstillet i Danmark og udlandet. Aleqa er dansk, svensk, tysk, tjekkisk og international champion og har flere vindertitler. Noah er ud af championlinjer (hans far blev Verdensvinder i 2014) og er selv netop blevet dansk, tysk og tysk klub-champion. Vores store arbejde med at udstille hundene er din garanti for, at de er racetypiske. Hvalpene bliver solgt uden udstillingsforpligtelse, men har du lyst til at prøve at udstille, hjælper vi gerne.
Bichon frisé er en munter, legesyg og kærlig lille selskabshund med stort S. Pelsen er hvid og silkeblød og skal børstes og klippes jævnligt – belønningen er en rigtig lille kælebamse, der knytter sig stærkt til sine mennesker! Bichonen er udholdende,men tilpasser sig dit aktivitetsniveau. Den kan trives fint hos både børnefamilier og de lidt ældre.
Opdrætter er DKK-uddannet opdrætter med kennelmærke White Life's. Læs mere på www.kennelwhitelife.dk og kontakt os hurtigst muligt for at reservere en hvalp og aftale besøg hos os.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;