Oprettet 14. januar 2018

Shetland sheepdog Catalba’s Tonka





Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

Tricolor Shetland sheepdoghvalp leder efter fremtidigt, kærligt hjem fra 2/2-18. Han vokser op med sine søskende, i et lille stueopdræt, med masser af tid, kærlighed og opdragelse. Hvalpene kommer fra dejligt sociale, kloge, harmoniske og præmierede forældre. Vænnes til børn, andre hunde og katte. Vi pottetræner og træner ture i bil, by, skov mm.
Tonka er klog, godmodig, rolig og en meget meget kærlig dreng. Han elsker at få nus på maven og komme op i favnen, hvor han putter sig helt ind. Tonka er ved at være renlig, trods sine kun 6 uger og han har lært at give pote, ved kun 3 ganges øvelse. Absolut en kvik og lærenem dreng og så er han meget udstillingsegnet, hvis man vil det.

Sheltien er en utroligt dejlig familiehund, som kan bruges til både ren hyggehund og agility, hvis man vil dette. Det er en klog hund, som elsker sin familie. Den er meget omstillingsparat. Bare den har sin familie/ejer omkring sig.

Med i prisen er: Stamtavle/DRU, øjenlysningsattest, chip/register, første vaccine, orme og loppekur, en masse legetøj, kødben+godbidder, læderhalsbånd og snor og en hvalpepakke fra Kingsmoor.
Vi tager 2000 kr i reservation, som ikke gives retur ved fortrydelse.

Billede 7: Hvalpenes mor
Billede 8: Hvalpenes far
Skriv her eller til: norskskovkat@live.dk

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;